Skocz do zawartości

Zostanę GM na prywatnym serwerze Metin2!

DjSmerf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zostanę GM na serwerze Metin!

Dlaczego akurat ja? Są proste powody!

Na początku się przywitam, mam na imię Bartek, chodzę do 2 gimnazjum, z tego można łatwo obliczyć ze mam 15 lat (3 lipca 16).

Doświadczenie z grą Metin2 mam wielkie, moja historia z Metinem zaczęła się jakieś 5 lat temu. W ciągu tych 5 lat, miałem parę serwerów ale jak to wiadomo miałem hamaki, i długo nie stały, albo przez hamaka albo przez neta mi się zwalał zawsze. Teraz mam lepszego neta, brak lagów. Posiadam swoją własną paczkę Broni, zbroi biżuteri, ale jak ktoś ma chęć na swoje paczki, to zostanę przy nich. A skora mowa o czasie, to dużo czasu poświęcę serwerowi. Pewno niektórzy spytają się mnie skoro mam doświadczenie, oraz dobrego neta to dlaczego nie postawię swojego serwera Metin2!? Odpowiedź jest bardzo prosta, a brzmi ona tak, że mam mało ramu na kompie. Jestem miłym, sympatycznym chłopakiem, który chce pomagać innym oraz dobrze się bawić. Mogę zacząć od zaraz. Kontakt do mnie będzie na samej dole. Chcesz więcej informacji o mnie? Napisz na GG, a napewno się dogadamy.

Czego oczekuje za pomoc? Oczekiwałbym GM na serwie oraz, dostępu do navigata!

KONTAKT: GG 42740877

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Zostanę GM na prywatnym serwerze Metin2!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...