GanerPL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siema Za kilka miesięcy kończę gimnazjum i w przyszłości chciałem zostać pilotem samolotów pasażerskich Możecie podać mi listę szkół ponadgimnazjalnych które pomogły by mi spełnić to marzenie max 100km od Wrocławia ? PS jeśli komuś uda się znaleźć informacje na temat minimalnej ilości pnt rekrutacyjnych w ubiegłym roku do tej szkoły http://www.technikumlotnicze.pl/ na kierunku technik awionik byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza
rutut Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W Dęblinie o ile wiem jest takie liceum, ale liceum lotnicze nie jest ważne. Po każdym liceum możesz iść do Szkoły Lotniczej (w Polsce chyba 3 są: Rzeszów, Chełm, Dęblin) i tylko w niektórych musisz mieć licencję PPLa lub być w trakcie jej robienia. 'But it's been no bed of roses no pleasure cruiseI consider it a challenge before the whole human raceAnd i ain't gonna lose' WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.