DjSmerf Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, zostanę administratorem na serwerze Minecraft! Dlaczego akurat ja? Są proste powody! Na początku się przywitam, mam na imię Bartek, chodzę do 2 gimnazjum, z tego można łatwo obliczyć ze mam 15 lat (3 lipca 16). Doświadczenie z grą Minecraft mam wielkie, moja historia z minecraftem zaczęła się jakieś 2 lata temu. W ciągu tych 2 lat, miałem parę serwerów ale jak to wiadomo miałem hamaki, i długo nie stały, albo przez hamaka albo przez neta mi się zwalał zawsze. Teraz mam lepszego neta, brak lagów. Posiadam swoją własną paczkę pluginów, ale jak ktoś ma chęć na swoje pluginy, z checią się nimi pobawię bo mam bardzoo dużo czasu. A skora mowa o czasie, to dużo czasu poświęcę serwerowi. Pewno niektórzy spytają się mnie skoro mam doświadczenie, oraz dobrego neta to dlaczego nie postawię swojego serwera minecraft!? Odpowiedź jest bardzo prosta, a brzmi ona tak, że mam mało ramu na kompie, a na hoscie nie będę sam wpłacał tych 15 czy 20 zł po to abym ja sam grał. Jestem miłym, sympatycznym chłopakiem, który chce pomagać innym oraz dobrze się bawić. Mogę zacząć od zaraz, nawet od zera serwera. Kontakt do mnie będzie na samej dole. Chcesz więcej informacji o mnie? Napisz na GG, a napewno się dogadamy. Czego oczekuje za pomoc? Oczekiwałbym Administratora na serwie oraz, dostępu do plików jeśli serwer jest na hoscie postawiony. KONTAKT: GG 42740877 Odnośnik do komentarza
Woonsz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.