D-d-P-C-G Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siema zostałem okradziony z konta na nk wchodze rano i pisze że zły login lub hasło. Ten `ktoś` zmienił hasło i e-mail Jest jakaś szansa że odzyskam to konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wesołek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie ma, mojej koleżance ukradli konto. Pisałem do supportu i oni takich problemów nie rozwiązazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-d-P-C-G Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opowiem wam moją historię napisałem do nich oni odpisali że będzie rozpatrzone w ciągu 48h wchodze `jutro` sprawdzam poczte patrze wiadmość Witam, dziękujemy za zgłoszenie. Bardzo mi przykro, ale nie ma możliwości przywrócenia (ze wszystkimi danymi) usuniętego wcześniej konta. Istnieje jednak możliwość założenia konta z wykorzystaniem adresu e-mail użytego podczas poprzedniej rejestracji. Odblokowanie adresu mailowego nastąpi po upływie 5 dni od daty usunięcia konta. Jeśli jednak pojawią się problemy z rejestracją, prosimy o kontakt z pracownikiem NK.pl za pomocą formularza kontaktowego. Wiadomość musi zostać przesłana z adresu e-mail przypisanego do usuniętego konta. Prosimy o podanie swoich danych identyfikacyjnych takie jak imię, nazwisko. Jednocześnie informujemy, że login nie podlega usunięciu z naszej bazy danych. Próbowali lecz wszystkich danych nie odzyskali chociaż był cień szansy i ten kto mi `ukradł` ma już zablokowane konto. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.