IseeU Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jestem w klasie maturalnej, wymyśliłem ze znajomymi ciekawę (myślę) inicjatywę. Przez 3 lata uczenia się w LO mieliśmy próby, przedstawialiśmy spektakle w kinie (stare,zniszczone niestety), i mimo tego, iż jest stare to ma dusze-mam nadzieje, że wiecie o czym mówię ... jest wypierane przez nowe kino, wieksze i niby lepsze, ale bez duszy... Do starego kina ludzie nadal chodzą, lecz zbyt mało, aby je utrzymać. I teraz pytanie - w jaki sposób można pomóc ? Nie chodzi o przeznaczanie pieniędzy z pensji, kieszonkowych. Chodzi o jakiś zarobek przez internet (nawet te 5zł dziennie od osoby), wszystkie strony z ankietami raczej odpadają, bo większość nie wypłaca, albo są to pieniądze wirtualne (bux), więc i tak nic z nimi nie zrobimy. Czy może macie jakieś sprawdzone sposoby ? Wiadomo, że nikt nie będzie skręcał długopisów, żeby później to przeznaczyć na kino, ale jakby tak właśnie jakieś reklamy, gry czy coś na co można poświęcić 2 godzinki... Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zrób fajną stronkę odnośnie tej inicjatywy, wszystko na niej opisz i zrób taki bajer jak dotacja/darowizna. Każdy kto uzna to za fajny pomsł prześle pare grosza;) "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 WebMastering, robienie layoutów na zamówienie. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
Kejsi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wniosek do prezydenta o przyznanie pieniędzy z budżetu? Ale i tak to nic nie da, co jest stare i można zamienić czymś nowym idzie do lamusa, nawet jak ma dusze jak ty to piszesz ;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.