KrisNew Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 O co chodzi w tym banie? I jeszcze takie jakiś inne granatniki(na dole strony):http://ikonybfh.cba.pl/weapons/explosives.html Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Admin serwera dał Ci bana, za nieregularną grę, czyli serwer musiał mieć jakieś zasady a Ty albo się do nich nie stosowałeś, albo wyglądałeś podejrzanie (dziwnie chodziłeś.. nwm, możliwe, że jakiś kaprys ) Odnośnik do komentarza
mem0l Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Lub admin lamil i dostales bana za bycie pro . Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie ja, ale ktoś inny.Ale to chyba były precle...A te granatniki? Np: Odnośnik do komentarza
Diego77 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 poszukałem trochę o tych granatnikach i proszę: http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=326239 wygląda na to, że można było kupić sobie starter pack za 20$ i w nim były te granatniki... nie wiem, czy jeszcze można to kupować @Edit można to kupować, na stronie tego amazona czy jak mu tam :P Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Coś mało popularne lub stare, nie widziałem kogoś z takim granatnikiem. Odnośnik do komentarza
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ban jest za złamanie jakiejś zasady na serwie np. Używanie jakiejś broni, kill afk czy spaw kilerka zadarza się, a co do tego granatnika jest to zwykły reskin już nie dostępny w grze jest to unikat gdyż jest on spotykany tylko i wyłącznie z kobietą punk i tą drugą czyli z czarną wdową By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ban jest za złamanie jakiejś zasady na serwie np. Używanie jakiejś broni, kill afk czy spaw kilerka zadarza się, a co do tego granatnika jest to zwykły reskin już nie dostępny w grze jest to unikat gdyż jest on spotykany tylko i wyłącznie z kobietą punk i tą drugą czyli z czarną wdową Jakbym nie wiedział że serwery mają zasady.To był serwer multiplaya, bez zasad. Odnośnik do komentarza
Jowe. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie możliwe, chyba że kłóciłeś się z adminem By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza
GhostPlayer Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Albo dzieci mieli wipa i po prostu Cię zbanowali tak jak mnie wczoraj Siema, z tej strony Qucheer. Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bug : Unknow Or voteban Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.