Skocz do zawartości

rp-pl.pl

Torka

Rekomendowane odpowiedzi

1

Która forma raportu na serwerze jest poprawna?

Proszę o szybki kontakt, mam problem.

Gracze niedaleko mnie czitują, nie widzę nicków gdyż mają maski, proszę o pomoc.

Gracz uderzył w lampę i nie zareagował.

Proszę o zablokowanie mojej postaci, gdyż zginęła w wypadku samochodowym.

2

Jak należy wykonać akcję kupna telefonu w sklepie? Należy wejść do sklepu, stanąć za ladą i napisać /report do Administracji z prośbą o przydzielenie przedmiotu.

Należy wejść do sklepu, odegrać akcję z pracownikiem na /me i /do, użyć komendy /kup i wybrać telefon.

Należy wejść, po czym stanąć za ladą i wpisać komendę /kup, następnie wybrać interesujący nas przedmiot i odejść.

Wystarczy wejść do sklepu i stanąć za ladą - po 20 sekundach w naszym ekwipunku pojawi się telefon.

3

Co oznacza skrót CK2? Character Kill

Combat Kill

Camera Kill

Car Kill

4

Postanowiłeś przeprowadzić napad (grasz jako cywil), aczkolwiek nie postanowiłeś jak będzie on wyglądał, co zrobisz? Odrzucam pomysł napadu, jako cywil nie mam prawa go wykonać.

Udaję się do pierwszego lepszego sklepu i przeprowadzam napad.

Wyciągam broń i podchodzę do pierwszej lepszej osoby celując jej w głowę, oraz żądając gotówki.

Pytam Administratora lub Gamemastera będącego na służbie o pozwolenie, gdy zezwoli to dokonuję napadu.

5

W jaki sposób będziesz szukał pracy? Będę pytał ludzi na ulicy w jakich firmach pracują i czy mogę się tam zatrudnić.

Dam ogłoszenie o tym, że poszukuję pracy.

Zobaczę oferty firm w sekcji IC na forum i będę ich szukał na serwerze.

Zapytam GameMastera na /w gdzie pracuje i czy mogę pracować razem z nim.

6

Zacząłeś swoją grę, masz mniej, niż 15 godzin - w tym momencie napadają Cię napastnicy, co robisz? Piszę im na chacie OOC, że nie mam jeszcze 15h więc nie mogą mnie napaść, bo to jest niezgodne z regulaminem.

Zaczynam okładać ich pięściami, albowiem nie wolno okradać graczy poniżej 15h.

Jeśli sprowokowałem ich wcześniej, muszę dokończyć tą akcję i oddać napastnikom pieniądze.

Piszę na /report o napadzie, aby GameMaster lub Support pomógł w rozwiązaniu sytuacji.

7

Gracz oferuje ci na /w sprzedaż samochodu, co robisz? Odpowiadam mu na /w, że chcę kupić wóz.

Odpowiadam na /l "Nie kupię od ciebie pojazdu".

Piszę /report, gdyż jest to IC w OOC.

Nie kupuję samochodów od nieznajomych.

8

Obywatele/Personel Medyczny Los Santos organizują strajk pod szpitalem, jeśli jesteś w pobliżu to jak się zachowasz? Jak najszybciej udam się na miejsce, również jestem nie zadowolony z stanu Medycyny w Los Santos i chcę to zmienić żądając zmiany Dyrektora lub proszą Gubernatora o wsparcie.

Ruszę tam i zacznę wykrzykiwać teksty: "Precz z komuną!", "Gdzie jest Demokracja?!" oraz zacznę skakać i niszczyć pięściami wszystko co popadnie.

Zacznę używając cheatów, fajnie będzie zobaczyć administrację w akcji.

Dowiem się o co chodzi i jeśli będę miał te same intencje i w ostateczności przyłącze się.

9

Jedziesz sobie spokojnie i zauważasz samochód uciekający przed dwoma radiowozami, jak zachowasz się w takiej sytuacji? Będę gonił radiowozy próbując je strącić z jezdni.

Zjeżdżam na pobocze i czekam, aż policja przejedzie, a gdy to nastąpi znowu wracam na ulicę.

Zaczynam gonić radiowóz, bo jestem ciekaw tego co się stanie, będę starał się pomóc w złapaniu przestępcy.

Postaram się jak najbardziej ułatwić pracę policji nie przeszkadzając jej oraz będę trzymał się daleko z tyłu jeśli będę ciekaw wydarzeń.

10

Która z poniższych opisów pasuje to postaci nijakiej? Postać nijaka to postać, która wielokrotnie dochodzi do tej samej organizacji.

Postać nijaka to postać, która wędruje po różnych organizacjach - raz lekarz, raz policjant, raz polityk.

Postać nijaka to postać osoby, która dopiero zaczyna grę na serwerze i nie wie gdzie chce grać.

Wszystkie odpowiedzi są prawidłowe

prosze o pomoc z tymi pytaniami ... p.s mozna zaznaczyc wszystkie 4 odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum rp   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...