dannyy1029 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siemka! Tak się ostatnio zaczołem zastanawiać czy bym tu nie zagrać w WoWa. I teraz do was mam pytanie czy warto? Co moglibyście mi o tym powiedzieć - jestem zielony. Jak to wgle wygląda(co zrobić zeby zagrać) trzeba kupować gra na plycie-czy tam jakies dodadki czy wystarczy pacic abonament. pomocy Pomogłem??? Daj + ;>>> Odnośnik do komentarza
DeVe123 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mi się szybko znudziła , gra nie dla mnie. Więc - nie polecam bez linków Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zależy, mnie ta gra szybko wciągnęła. A co do zakupu to jest tak. Możesz sobie pobrać wow'a ze strony, lecz najpierw się zarejestruj na stronie : http://eu.battle.net/pl/ Potem jak się zalogujesz po prawej stronie bedziesz miał "Pobierz klienta gry". No tak, ale masz w tej chwili konto trial. Na tym koncie mozesz wbić max 20lv oraz masz zablokowany handel, pocztę, pw, gildie i jeszcze dużo rzeczy No jeżeli Cię to wciągnie przydało by się kupić dodatki I tu polecam http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/51 Tanio i bardzo szybka dostawa kluczy. Jeszcze jakieś pytania ? Odnośnik do komentarza
Yoh3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Proponuję też (jeśli Ci się nie chce tego wszystkiego robić, lub nie chcesz płacić) zagrać w wow'a na prywatnym serwerze (to nie jest jakieś piractwo, privy maja własne prawa autorskie). Są rożne tez wersje wow'a. Powiedziałeś, że jesteś zielony w tych sprawach, więc tłumacze od początku: RPG, czyli gra do 60 lvl, pierwsza wersja gry; The Burning Crusade, gra do 70 lvl, druga wersja; Wrath of the Lich King, gra do 80 lvl, trzecia wersja; Cataclysm, gra do 85 lvl, obecna wersja, koledzy wyżej proponują właśnie granie na globalu, czyli właśnie na tej. Na globalu rzadko spotkasz Polaka, ale szybko się przyzwyczaisz. Na privach nie ma raczej zmieszanych narodowości, są hiszpańskie, niemieckie itd...jest tez polski serwer (ma patch 3.3.5, czyli wrath of the lich king) http://sunwell.pl/ . WoW'a możesz kupić, albo zostać piratem (Arrrr! ;D) i sobie ściągnąć. Mam nadzieję, że pomogłem. Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Proponuję też (jeśli Ci się nie chce tego wszystkiego robić, lub nie chcesz płacić) zagrać w wow'a na prywatnym serwerze (to nie jest jakieś piractwo, privy maja własne prawa autorskie). Są rożne tez wersje wow'a. Powiedziałeś, że jesteś zielony w tych sprawach, więc tłumacze od początku: RPG, czyli gra do 60 lvl, pierwsza wersja gry; The Burning Crusade, gra do 70 lvl, druga wersja; Wrath of the Lich King, gra do 80 lvl, trzecia wersja; Cataclysm, gra do 85 lvl, obecna wersja, koledzy wyżej proponują właśnie granie na globalu, czyli właśnie na tej. Na globalu rzadko spotkasz Polaka, ale szybko się przyzwyczaisz. Na privach nie ma raczej zmieszanych narodowości, są hiszpańskie, niemieckie itd...jest tez polski serwer (ma patch 3.3.5, czyli wrath of the lich king) http://sunwell.pl/ . WoW'a możesz kupić, albo zostać piratem (Arrrr! ;D) i sobie ściągnąć. Mam nadzieję, że pomogłem. Kolego wejdź na Burning Legion to zmienisz zdanie co do polaków Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siemka! Tak się ostatnio zaczołem zastanawiać czy bym tu nie zagrać w WoWa. I teraz do was mam pytanie czy warto? Co moglibyście mi o tym powiedzieć - jestem zielony. Jak to wgle wygląda(co zrobić zeby zagrać) trzeba kupować gra na plycie-czy tam jakies dodadki czy wystarczy pacic abonament. pomocy World of warcraft czyli WoW jest darmowy do 20 lv w grze. Polecam gra wciąga , ale szkoda mi kasy. Istnieją serwery private (darmowe) , ale to nie to samo. Odnośnik do komentarza
dannyy1029 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a jak wyglonda pierwsze logowanie. w sensie trzeba miec kupione wszystkie te dodatki itp zeby moc grac? czy ystarczy sciagnac wowa z neta i placic abonament? Pomogłem??? Daj + ;>>> Odnośnik do komentarza
mari100 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja mam swoje zdanie ... Grałem na pewnym serwerze prywatnym , gra bardzo mnie wciągneła handel - Gdzie musimy trochę pomyśleć co sprzedać ,żeby zarobić co się najbardziej opłaca , dungeony - ważna była zazwyczaj drużyna , bez niej za przyjemnie się nie grało itp , itp .. Lecz po jakiś 2 miesiącach grania , gdzieś zacząłem coraz mniej w nią grać , zająłem się innymi grami ,a tą sobie odpuściłem , może dlatego ,że NIEKTÓRZY gracze byli dość nie mili dla innych i na Globalu może bym grał jeszcze w tego legendarnego MMO , który jest po prostu wspaniały , lecz zależy kto jakie gry lubi Ja akurat dużo w FPS , a szczegównego cRPG gram więc mnie dość zaciekawiła ta gra Nie będę się rozpisywał , Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Greedo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Proponowalbym ci wejsc na jargam.es tam masz do pobrania czystego wowa i dodatki do patcha 3.3.5a.Jak juz to posciagasz i zainstalujesz to wystarczy poszukac sobie jakis serwer pod patcha 3.3.5a naprzyklad sunwell.pl albo wlasnie jargam.es Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza
Sharimi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Abonament jest teraz tani jak barszcz, jeśli kupujesz przez allegro za pomocą RAF. Ostatnio za miesiąc gry zapłaciłem 12 zł 0.o Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Abonament jest teraz tani jak barszcz, jeśli kupujesz przez allegro za pomocą RAF. Ostatnio za miesiąc gry zapłaciłem 12 zł 0.o Pamiętając o tym że musisz mieć konto na np. Wielką Brytanie. Odnośnik do komentarza
Rozet^^ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Na początku może na jakimś prywatnym serwerku spróbować np. Sunwell^^ Osobiście ta gra nie przypadła mi bardzo do gustu , lecz przyznam , że warto w nią zagrać. Grafika na dość wysokim poziomie , fajne questy. Odnośnik do komentarza
Sharimi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pamiętając o tym że musisz mieć konto na np. Wielką Brytanie. No to wielki problem bardzo... Zmieniasz na battle.net kraj na WB i tyle. Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No to wielki problem bardzo... Zmieniasz na battle.net kraj na WB i tyle. No to ja Cię bardzo zdziwię. Już nie ma opcji zmiany kraju na battle.net Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.