Falkoriks Inc. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, potrzebuje plugin do Serwera Hard Core, o co mi chodzi, chodzi mi o to, że vip będzie mógł sobie blokować skrzynki, ponieważ na hard core będzie się dostawać vipa + item-ki i wiecie, ktoś mu wleci do domku i pozabiera, a ja potrzebuje takie coś, na moim serwerze jest tylko 1.2.5 Buk-kit, AutoMessege i to wszystko, a potrzebuje PermissionsEx, i ten plugin do tego, czyli skonfigurowane, że Gracz ma wszystko tak jak normalnie, vip skrzynki może mieć blokowane i inne item-y, a admin po prostu ma możliwość gamemode i tyle a i jeszcze 2 pluginy, do łatwego ścinania drzew oraz działającego HeroBrine :P Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P ^^^^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviiGames Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pobierz LWC i w permissions zablokuj graczu dodawania na skrzynkę blokady Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać... Robię sygnaturki i nie tylko Pisać GG: 38671478 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.