Hoistone666 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Planuje rozpocząć grę w metina na prywatnych serverach by się pobawić po prostu. I mam pare pytań oraz prośb. Proszę o podanie mi info dot. serverów typu, czy lepiej grać na privie zagranicznym czy może pl ? Lepiej do zagranicznych ściągać clienty czy metka z 2008 r i spolszczenia ? I prosiłbym odrazu o podanie jakiegoś cheatka oraz proszę o podawanie propozycji serwerów z + i - Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 na privach zagranicznych mało polaków gra ale za to mało neosów , a co do tego clienta to nie ma już żadnych spolszczeń i clientów z 2008 r. bo wszyscy robią serwy na plikach 2010 . Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
Kaname Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgadzam się up, a tu masz cheaty (kamer mod) http://metin2mod.tk/ Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Graj na privach, na nich jest o wiele wiele większa zabawa niż na pl, łatwiej all zdobyć itd. Lepiej ściągaj clienty danych privów. A co do hacków to załóż temat w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Hodos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 reklama Odnośnik do komentarza
Sny Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Najlepiej graj tylko na Polskich serwerach metina.. Odnośnik do komentarza
WirujacySmok Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Graj na privch polskich... Polecam pandorę/elite najpopularniejsze polskie serwery Na pandorze w godzinach szczytu około 4k osób... więc o spota trudno Na elite około 2,5k więc lepiej A tu modek : KLIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.