Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa "Zmora Licza"

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zawsze mnie zastanawiało jak działa "Zmora Licza". "Po użyciu umiejętności, następny atak zada dodatkowe obrażenia fizyczne równe mocy umiejętności". Czyli jak walnę ulti Nunu uderzę 3k , to potem z auto tyle walne ? :D

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Tak, ale to physical dmg, więc im więcej przeciwnik ma armoru tym mniej dodatkowo uderzysz :)

Chodzi, że po użyciu skilla masz taką żółtą broń i auto attack, który następny zadasz właśnie ma dodatkowe obrażenie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja grając Anivią zauważyłem, że puszczając Q czyli tą kuleczkę nabijam pasyw zmory licza, a wysadzając ją zadaję obrażenia z tej pasywki, więc nie tylko autoatak ale i skill dostaje + do dmg, a przynajmniej takie odniosłem wrażenie.... Ogólnie to dobry item na magów. Zrobią sobie resy na magię to dostaną ode mnie z fizycznego dzięki zmorze licza.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Dodatkowy dmg w skillu dostajesz tylko przy takich skillach jak "Q" nasusa, "Q" yoricka itp. takie, które aktywują się i nast. atak dodaje obrażenia powiedzmy - to jeszcze dodatkowo od zmory mamy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up Ogarnij i nie wprowadzaj ludzi w błąd - Zmora Licza aktywuje sie po użyciu KAŻDEGO skilla w grze ( oprocz summonerowych skilli :D ). No czyli na Talonie byłoby to genialne ale wtedy kupowałoby się Trinity albo Sheena :> Lich Bane działa dobrze na każdym magu, szczególnie na tych które mają zabojcze combo ( maja wtedy jeszcze bardziej zabojcze -.-:D :P ROFL trollface facepalm itd itp ) czyli LeBlanc, Veigar, Kassa... :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...