Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack4Free v2.1 Ma ktoś może ?

iTzChudy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa, zmienili CClasMenager + PB miało @pdejta że wykrywa każdą zmianę w pamięci programu i jest Crupted Memory file i wywala....

OndteAw.png
Opublikowano

Nie działa, zmienili CClasMenager + PB miało @pdejta że wykrywa każdą zmianę w pamięci programu i jest Crupted Memory file i wywala....

Czyli nawet te płatne wywala ?

Opublikowano

Mam tego hacka i gralem na nim po aktualizacji na 1.37. Fakt pare razy mnie wywalilo ale ogolnie bez wiekszego znaczenia czy gralem na 4necie czy tez na jakim kolwiek innym.Dzialalo

Opublikowano

Dla pewnosci teraz sprawdzilem, i tak jak juz wyzej napisalem-dziala przynajmniej na 4 netach. Owszem wywalilo mnie dwa czy trzy razy ale pozniej juz jest ok. Ogolnie jednak jesli chodzi o tego hacka to jest kiepawy a druga sprawa jest taka,ze tam ludzie nadal maja wyniki typu 40/10 np na dalianie.

Sciagnalem go stad... xxx

wystaczy sie zarejestrowac co zajmuje 5 sekund.

//nie pisz posta pod postem, przed upływem 24h., używaj opcji 'edytuj'.

x.

Opublikowano

Up, zakaz linków wychodzących spoza domene mpcforum.

Cheat nie działa. Poczytaj w temacie, Coruppted Memory File

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...