Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto grać w LoLa ?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Kiedyś grałem w LoLa ale nagle miałem jakieś błędy przy uruchomieniu ... [ale to już nie ważne]

Moje pytanie jest następujące:

- Czy warto grać w League of legends ?

Proszę podać dobre i złe strony tej gry. Ostatnio grałem tak rok temu jakie zaszły zmiany.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca.

Brak cheaterów, brak item shopu, masz te rp- wcale nie jesteś lepszy.

Oprócz tego oczywiście f2p, ciągłe aktualizacje itd.

Opublikowano

Jeżeli masz czas i masz znajomych którzy by chcieli z tobą pograć to czemu nie. Ale po wbiciu max. lvl'a - 30, zaczynasz się denerwować. Bynajmniej zauważyłem to na swoim przykładzie i kumpla. Który nie spinał do 30, a po 30 zaczynał się denerwować w hoy. No czyli wszystko zależy od Ciebie. Ale jak masz 'nubić' cały czas to lepiej oszczędź przegrane gry twoim team m8.

he?

Opublikowano

Nie opłaca się grać, po 30lvl nie masz co robić. Kupujesz runy, postacie i co? Robisz bezcelowe rundy, które tylko zwiększają Twoje statystyki, żadnych bonusów za jakieś dobre osiągnięcie.

Opublikowano

Nie opłaca się grać, po 30lvl nie masz co robić. Kupujesz runy, postacie i co? Robisz bezcelowe rundy, które tylko zwiększają Twoje statystyki, żadnych bonusów za jakieś dobre osiągnięcie.

Zbierasz drużyne 30 lvl i grasz turnieje ESL wygrywasz lecisz na lepsze turnieje a potem może coś z tego wyjdzie i twoja drużyna będzie jak team solo mid lub fnatic . Jest dużo rzeczy które można robić po 30 lvl

Opublikowano

Zależy od twojego gustu. Podam moje zalety i wady:

Zalety:

- Brak możliwości cheatowania.

- Wielu graczy, cały czas dochodzą nowi.

- Możliwość grania z przyjaciółmi, gra się nie nudzi, każdy mecz jest inny.

- Wiele taktyk, strategii, buildów i wyśmienitych akcji.

- Około 100 postaci i cały czas dochodzą nowe.

- Co tygodniowe patche gry.

Wady:

- Gra z początku może wydawać się skomplikowana.

- Więcej tak szybko nie znajdę, bo akurat gram rankeda teamowego :D.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Opłaca się grać jeśli masz 4 znajomych którzy będą grać razem z tobą inaczej się nie opłaca szkoda nerwów i wszystkiego :) trafisz na noob team ;p Gra dużo ludzi. ( 90% dzieci do 8-go roku życia, 9% normalni dorośli co nie potrafią grać, 1% profesjonalni gracze) :))))

Opublikowano

Dopiero po 30 lvlu zaczyna się prawdziwa zabawa, na rankedach masz 9999999999999999999x lepszy poziom. Brak grindu to akurat największa zaleta lola.

Żadnych bonusów za osiągnięcia? Znajdź sobie team i zacznij grac turnieje, Go4LoL np.

Opublikowano

Oczywiście że się opłaca..

Super gierka bardzo wciągająca

prawdziwa gra zaczyna się dopiero od 30 lvl...

jak możesz grać rankedy

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zależy od twojego gustu. Podam moje zalety i wady:

Zalety:

- Brak możliwości cheatowania.

- Wielu graczy, cały czas dochodzą nowi.

- Możliwość grania z przyjaciółmi, gra się nie nudzi, każdy mecz jest inny.

- Wiele taktyk, strategii, buildów i wyśmienitych akcji.

- Około 100 postaci i cały czas dochodzą nowe.

- Co tygodniowe patche gry.

Wady:

- Gra z początku może wydawać się skomplikowana.

- Więcej tak szybko nie znajdę, bo akurat gram rankeda teamowego :D.

do - dodaj trolli,feederow,haterow,flamerow,noobow i chujowe champy w rotacji. To by bylo chyba na tyle

9j7miy.png
Opublikowano

Dopiero po 30 lvlu zaczyna się prawdziwa zabawa, na rankedach masz 9999999999999999999x lepszy poziom. Brak grindu to akurat największa zaleta lola.

Żadnych bonusów za osiągnięcia? Znajdź sobie team i zacznij grac turnieje, Go4LoL np.

haha od kiedy na rankedach jest lepszy poziom? Grałem dużo draftów i rankedów, na drafcie zdecydowanie większy poziom jak i kultura.

Prawda zawsze sie jakiś troll może trafić, ale większy poziom na rankedach zauważyłem od 1500 elo.

@up to że rotacje są hujowe to akurat zaleta, bo wkurza mnie to jak mam wiekszosc postaci za 6300, a w rotacji jest ich 5+. Np taki lee sin, ludzie go nie ogarna i przegrana, dobrze że widziałem go chyba z 2-4 razy odkąd gram.

Opublikowano

haha od kiedy na rankedach jest lepszy poziom? Grałem dużo draftów i rankedów, na drafcie zdecydowanie większy poziom jak i kultura.

Prawda zawsze sie jakiś troll może trafić, ale większy poziom na rankedach zauważyłem od 1500 elo.

Nie każdy gnije w elo hell.

Opublikowano

on sie zapytał czy się "opłaca" , niestety ale prąd kosztuje, średni czas rundy w lolu to 30min więc to NIE OPŁACA SIĘ

Dokładnie.

Zaprzeczę.

Cześć . Kiedyś grałem w LoLa ale nagle miałem jakieś błędy przy uruchomieniu ... [ale to już nie ważne]

Moje pytanie jest następujące:

- Czy warto grać w League of legends ?

Proszę podać dobre i złe strony tej gry. Ostatnio grałem tak rok temu jakie zaszły zmiany.

Nie wiem czy jestem ślepy , ale ja tu nie widze słowa opłaca . Więc proszę nie pisać takich postów bo uznaje to za spam

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Oczywiscie ze NIE

Slapsza grafika Nawet od Minecrafta Srajncrafta

Kamera 2d Shajs Nie graj w Ta Podróbke Metina

To cie zarazi i Bedziesz walil Od 6 do Pólnocy

Tak jak moj brat...

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

No dobrze , ale czy ta gra może mi się na początku wydawać skomplikowana? Jak temu zapobiec?

Zagraj battle trening / oglądaj streamy / pierwsze kilka meczy zagraj przeciwko botom.

Opublikowano

nie chce mi sie czytać co pisali poprzednicy

Jest to łatwa mimo pozorów gra, w której łatwo się wybić, znajdziesz ogarnięty team, z którym zaczniesz grać GO4LOL cotygodniowe na ESL, można więc tam i zarobić (7 wygranych meczów na turnieju to 1 miejsce, 1 mecz możesz trafić na brak przeciwnika, czyli zostaje 6 do wygrania)

; )

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...