Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nowa mapa SnD: Slaughterhouse

EasyMan_x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa jak dla mnie taka sobie, mi trochę przypomina Grey Hammer i Pump Jack ale jaka będzie dopiero zobaczymy przy następnym update.

Opublikowano

Mapa jak dla mnie taka sobie, mi trochę przypomina Grey Hammer i Pump Jack ale jaka będzie dopiero zobaczymy przy następnym update.

Masz rację, ta mapa przypomina troszkę je. Mam nadzieje, że ta mapa będzie porządną i ciekawą, w końcu będzie coś nowego :).

Jest może podana dokładna data wydania tej mapy w Europejskim albo chociaż Amerykańskiej wersji Combat Arms?

real-madrid-3.png

Opublikowano

Bardzo ciekawa mapa

Magazyn z jedzeniem Oo

Przewody wentylacyjne.

Moze byc ciekawie jak mapa to moze bedzie jakis event z nią związany ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak już nazwa to od Rzeźni.

Bardziej coś ala War Head + Over'a.

.

Ciekawie się zapowiada.

Opublikowano

Mapa przypominajaca rzeźnie haha.

Fajnie sie zapowiada. Ale osobiscie mysle ze bedzie jeszcze jakis event zwiazany z ta mapka :)

I opcja to nagranie jak najlepszego filmiku na tej mapce i nagrody to nx

II opcja to jak sie zagra 10 razy na mapce to sie cos dostaje

beznazwygr.png

Opublikowano

U nas pewnie za tydzień. Oby nie było tak jak z Piazza, mapa do snd, a po podajże 3 tygodniach?? zmienili na prawie wszystkie tryby

52671550.jpg
Opublikowano

da sie uerzac z reki jak w 15sec ?czy to bedzie w nastepnym patchu?

On nie uderza z ręki, tylko ma kastet

@TOP

Mnie mapka bardzo się podoba, momentami podobna do Gray Hammer, którą uwielbiam, z pewnością dodadzą ją w najbliższym patchu. Myślę, że po pewnym czasie wprowadzą możliwość gry na tej mapie innych trybów, czyli zwykłego eli, tak jak to było w przypadku mapki Piazza.

Bywalec
Opublikowano

Czy mi się wydawało czy pisało coś tam o zmianach w zarządzaniu clanu czy coś w tym stylu ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Specjalista
Opublikowano

te przewody wentylacyjne fajne, ale te prosiaki wiszące słabo dopraowane graficznie, mało realistyczne,

przez co psują cały efekt

fajnie że mapka only SnD :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

No ciekawe ciekawe dobrze się zapowiada .. tylko, żeby nie było jak z pizzplaza tylko SnD i po tygodniu wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...