Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisanie do supportu?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,dzisiaj sobie robie misje biologa na 15lvl i nagle jakiś koleś do mnie podlatuje i pisze że ja mam waithacka i kmr moda i że robi ss i wysyła do supportu . Czy mam szanse na bana?? Dodam że nie miałem żadnych heatów tylko czysty metek bo nie chce cheatować

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie okłamuje. Mam czystego metka przedwczoraj ściągniętego ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ten temat jest już poruszany na tym forum odkąd pamiętam, czyli codziennie to nowe tematy w ten deseń.

Ja ostatnio dostałem bana za FB tylko dlatego że nie pilnowałem kompa, na szczęście konto było czyste, bo tak to pewnie znając kochaną administrację dostałbym też bana za tak zwane "powiązania".

Dla mnie sprawa @mario22455 wygląda dość prosto. Jeśli używasz cheatów licz się z tym że ręka sprawiedliwości cię w końcu dopadnie co jest niewykluczone w tych czasach, a skoro nie potrafisz grać inaczej to w ogóle przestań grać w metka i nie będzie płaczu. Proste? A jakże banalne.

Dodam jeszcze że z biegiem czasu może być coraz to "gorzej", dlaczego cudzysłów? ponieważ nie mam i nie będę mieć pretensji do nikogo że Administracja bierze się za cheaterów i to ostro, a w przyszłości mogą być kilkadziesiąt razy lepsze zabezpieczenia niż są do tej pory.

Pozdro

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To dzieci tak piszą np. był taki przypadek ,że ktoś do mnie pisze podexpisz? ja mówie nie a on na to Ban mam kolega GM`a ahah

Gość Lord Loginus
Opublikowano

UP@

Racja. Raz noobek do mnie napisał, że jeśli mu nie oddam Stali +7 i fmsa to zgłosi to na policje i da mi bana na IP :) Oczywiście stalke na +7 sam zrobiłem a fmsa kupiłem ;P

Opublikowano

Autorze, nie masz czym się przejmować, bo tak dzieci na serwerach chcą się odstresować.

Na MPC działa to tak, że jeżeli jesteś lepszy to Cię będą hejtować, a w Metinie np. grozić.

Olej na to i graj dalej. Nic się nie stanie, bo SS'ami i tak by nic nie zdziałał.

Musiałby nagrać filmik, a poza tym oni to widzą w logach, więc takie rzeczy im nic nie dadzą.

GRAJ, powodzenia! =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...