Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Miss Fortune vs Hecarim

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie:

Miss Fortune - Hecarim

Zależy mi na:

AD Carry na rankedy, dobra hybryda na grę z przyjaciółmi.

Dodatkowe informacje:

Co bardziej mi się przyda? - Hecarim do gry z przyjaciółmi, czy Miss Fortune do gry na rankedach?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Wiesz co. MF to typowy AD Carry robi dimejdż i tyle. Może Ci wycarrować grę. Natomiast Hecarim to dla mnie taki najbardziej off tank. Ale ludzie robią go też pod AP :O . "op" w Hacarimie to to jego E bo wyciąga +600 ms'a -.- . No jak chcesz. Albo poczekaj na Varusa, który będzie AD Carry też.

he?

Opublikowano

Mf - Ulti dobrze wykorzystane przyzwoicie sieka, typowy Ad Carry.

Hecarim - Jungler/SoloTopper, op ulti pod teamfighty, mały cd z Q, op E.

Opublikowano

Hecarim'em grałem i nie jest znów to taki OP's... Miss'ka to niezły AD Carry, w pasywce ma boost'a do szybkości chodzenia, skill do redukcji regeny, Ricochet, jak masz zgrany team (np. Jarvan, Ammumu) to oni unieruchamiają Enemy, ty ult, Enemy has been slaid. Polecam Miss'ke :)

wobqx.jpg
Opublikowano

Enemy has been slaid

Lol slaid -,-

@topic

ja polecam ci hecarima ^^ zaden z niego carry (chodziaz moglbys sprobowac) ale za to ma zajebisty demejdż jeśli uzyjesz odpowiedniego buildu

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

ja ci polecam na rankedy ad carry graves dobry harras z Q podbiegnięcie bomba która spowalnia i ulti mocne na dużą odległość dobre do dobijania. najlepszy support do niego to taric wg mnie bo ma stuna heala i inne podbiegasz do przeciwnego ad carry taric stunuje a ty walisz wszystkim czym popadnie :D

Opublikowano

Według mnie powinieneś się zastanowić nad jakimiś innymi champami, ani MF ani Hecarim nie są zbyt mocnymi pickami.

Niby czemu mf nie jest dobrym pickiem?Nie rozumiem co niby jest w niej takiego nie dobrego imo bardzo dobry ad carry z redukcją heala i dobrymi skillami.Co do hecarima to się jeszcze nie odzywam póki nie zagram 20-30 gier nim ,lecz na razie wydaje się spoko.Mogę się mylić ,bo nie grałem nim dużo gier.
Opublikowano

Niby czemu mf nie jest dobrym pickiem?Nie rozumiem co niby jest w niej takiego nie dobrego imo bardzo dobry ad carry z redukcją heala i dobrymi skillami.Co do hecarima to się jeszcze nie odzywam póki nie zagram 20-30 gier nim ,lecz na razie wydaje się spoko.Mogę się mylić ,bo nie grałem nim dużo gier.

Jak dla mnie MFka to dosyć słaby pick, w early trochę wkurwia, ale w mid/late game staje strasznie przeciętna, ani niema żadnego mocnego cc, ani wyjebanego zasięgu czy escape mechanizmu, jest dużo lepszych picków niż MF.

Opublikowano

Miss Fortune jest dużo lepszy od Hacarim'a

Uzasadnij swoją wypowiedź

Spróbuj zrobić MF pod AP, to będziesz mieć kosmiczny dmg.

Opublikowano

Stwierdź to sam... Sam mówisz z kumplami Hecarim na rankedy ad carry.. Ale czemu akurat tak? Najczęściej zajmują odrazu na rankedach AP i AD, więc jeżeli ktoś będzie wyższym pickerem to nie wybierzesz już ad<chyba że jesteś trollem>. Pomyśł co ci bardziej się przyda.. Rankedy czy gry z kumplami ;x

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Stwierdź to sam... Sam mówisz z kumplami Hecarim na rankedy ad carry.. Ale czemu akurat tak? Najczęściej zajmują odrazu na rankedach AP i AD, więc jeżeli ktoś będzie wyższym pickerem to nie wybierzesz już ad<chyba że jesteś trollem>. Pomyśł co ci bardziej się przyda.. Rankedy czy gry z kumplami ;x

Ta , u mnie też wszyscy zaklepują na ranjach ad carry, po czym 20min, a ci 50-60 cs. I tak przez ostatnie 6 rankedów... Najlepiej samemu grać ad carry z kolegą supportem

@topic

Mf świetny ad carry. Razem z urgotem mają wyjątkową dla ad carry cechę: są mocni w early! No a w late to wiadomo... Crity po 900 robią swoje

Opublikowano

Potrzebuję AD Carry, ostatnio zobaczyłem piękną pente znajomego nią i jakoś bardziej mi naszła chrapka. Hecarim jednak moim zdaniem jest klasycznym, nudnym champem, dlatego też z powodu braków w AD Carry wybieram właśnie ją. Graves jest już dla mnie nudny, vayne i caitlyn na razie nie jestem nimi zainteresowany.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Potrzebuję AD Carry, ostatnio zobaczyłem piękną pente znajomego nią i jakoś bardziej mi naszła chrapka. Hecarim jednak moim zdaniem jest klasycznym, nudnym champem, dlatego też z powodu braków w AD Carry wybieram właśnie ją. Graves jest już dla mnie nudny, vayne i caitlyn na razie nie jestem nimi zainteresowany.

Czyli postać wybrałeś. Zamykam.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...