Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem wczoraj nowy serwer chyba ale nie jestem pewien/ jak na razie planują ruszyć beta ale nie wiem kiedy. podaje stronkę. http ://www.ngfusion.com to na pewno nie jest fake bo się zalogowałem :D

Opublikowano

to jest kolejny fake nie ma co sie tak napalać ;p ,a i na elite pvpers bylo to juz z 5 miechow temu pokazane . :Pale gdzie sie zalogowales na forum ?xD

Opublikowano
to jest kolejny fake nie ma co sie tak napalać ;p ,a i na elite pvpers bylo to juz z 5 miechow temu pokazane . :Pale gdzie sie zalogowales na forum ?xD

to fake...

kase brali i zrezygnowal napewno nawet plikow nie mieli

Opublikowano

Ja zrobiłem konto do gry, tylko nie wiem czy będzie działać.

Na razie nie pobieram bo to strata czasu.

Skąd wiesz że fake?

Możliwe że było na pvpers 5 miechów temu, ale teraz mogą do tego wracać i może im wyszło.

Chociaż i tak tam będą lagi :P

Opublikowano
Na xtremetop jest więc na pewno fake...

tam nawet mozesz dodać linka do redtuba jako swój serwer wiec wiesz...

Zapewnie drugie insro ztego wyjdzie ; O

76561198001815076.png
Opublikowano
tam nawet mozesz dodać linka do redtuba jako swój serwer wiec wiesz...

Zapewnie drugie insro ztego wyjdzie ; O

zgadzam sie z tobą w 100% pewnie tak będzie ,tam tez byl reg i co ? i kupa ^^ nima servera ,ps gralem na c#sro xD:D

Opublikowano

Jak w ogole cos z tego wyjdzie ;) ja i tak zostane na sjsro jak nawet uda sie zrobic te nygasro xD bo juz widze ze europa jest.. ja juz mialem wiza i jakos mam ochote pograc chinolem... z samymi chinolami ^^ a nie na full buffkach 2h lub wizzach :)

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...