Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]EpicCraft [Dedyk][RPG] Questy

ImmortalHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was dziś chciałbym wam Zapowiedz serwera EpicCraft To RPG Questy NPC i takie tam to może zacznę już

No to tak Wchodzi ktoś na serwer pierwszy raz ma przed nickiem Żebrak nie miejcie za złe to tylko gra :P Regulamin i takie tam na jesteś na Latarni morskiej schodzisz na dol i jest NPC daje ci misje itp ale mniejsza z tym kiedy robisz misje Questy nabija się tobie tak jakby lvl i możesz avansowac Rangi jeszcze nie wiem jakie będą ale napisze pod opisem serwera, Właściciel to ja ImmortalHD będę miał przed nickiem Król jako król krolestwa do króla trzeba będzie się zgłaszać królu albo panie Do Lordów tez a propo Lordów Tylko Król może pasować Jakiegoś gracza na Lorda Lorda możesz sobie zdobyć od reputacji u króla przywileje Lorda to Król daje Lordowi ziemie jakams wyspę daje mu 10000 tys złota i 5 skrzyń kamienia i ma sobie wybudować zamek swój jak mianuje 2 Lorda i dam mu działkę i np będziecie mogli sobie dyplomacje zlorzyc np ja tobie bede produkował jedzenie bo nie masz za bardzo ponieważ masz zamek w górach i mało tam zwierząt itp a ty mu żelazo i takie tam a drugi się zgodzi możecie drugiemu wojnę wypowiedzieć i walczycie ze sobą co dziennie np ustalacie mozna niszczyć zamki ale nie można TNT! a ja np słyszę ze jest wojna biorę moich ludzi idę sobie mowie ej lordzie co jest ty mówisz jedzenie nie chce koleś dać mowie twoja prawda i przylanczam się do ciebie i atakujemy a potem jeśli nie chce już wojny do wysyła sie dyplomatę i rozejm i takie tam i to chyba all ale jeszcze jest jeszcze szlachta i potem lord szlachta i rycerze przesiadują w zamku króla jesli kto chce pomoc pisać na PV.

Rangi

Żebrak

Wieśniak

Obywatel

Mieszczanin

Patriusz

Rycerz

Szlachta

Lord

Info

PVP-ON

Sloty-12

WL-OFF

Potowory-ON

Zwierzęta-ON

Creeper/TNT-ON

Premium-OFF

Opublikowano

Nie przeczytałeś dokładnie. To jest zapowiedź serwera. Cytuje:

"Witam was dziś chciałbym wam Zapowiedz

serwera

EpicCraft To RPG Questy NPC i takie tam to może zacznę już"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...