Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do głosu

Zingo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałem się was zapytać o jakiś dobry i darmowy program do zmiany głosu , który będzie działać na skype , ts3 , vt , mumble i cs. Ten program ma służyć jedynie do zabawy. Proszę załączać tutaj linki do downloadu , najlepiej ze strony producenta. Proszę również o jakieś małe poradniki jak się tym obsługiwać. Mam nawet jeden taki program do zmiany głosu , ale zaczerpnięty był on z YT, i nie za bardzo jest dozwolony ponieważ jest to crack wersji płatnej. Ale tak czy siak , nie działa mi on. Więc proszę o linki do tych programów! Za pomoc lajk xD. Jeśli ten temat jest w złym dziale , to proszę o przeniesienie.

Opublikowano

• AV Voice Changer Software Diamond
    http://www.dobreprogramy.pl/AV-Voice-Changer-Software-Diamond,Program,Windows,12671.html

bardzo łatwy w obsłudze

• Fake Voice
    http://fake-voice.pl.malavida.com/d7434-sciaganie-gratis-windows

Opublikowano

No dobra , ściągnąłem program voice changer 6.0 diamond , ale jest jeden problem. Gdy włączam ten program , ustalam sobie głos itp , wchodzę na cs , to głos działa mi tak jak powinien (z programu ten jest) , ale gdy już wchodzę na ts3 , to głos mam normalny swój. Jak ustawić to tak żeby na ts3 też działał?

@EDIT

No to się porobiło xD. Coś mi się kompletnie zwaliło w tym programie , nie wiem co i przez co. Chodzi o to że gdy włączam ten program voice changer 6.0 diamond to on pojawia się i po 10sec się wyłącza. O co tu chodzi?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...