Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wand Minecraf Problem

gremon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki an servie problem że kolega w nie których miejscach nie może budować a w nie których tak jak ten problem naprawić ?

I jak usunąć wszystkie zaznaczone pola ?

I potrzebuję pluginu/moda który daje tp co na wełne czy na bruk daje patykiem i tp jest ;<

Opublikowano

W ogóle nie rozumiem...

Ale pewnie chodzi Ci o to, że ktoś nie może budować.

Dodaj go od cuboida albo daj flagę na build true.

#3 w ogóle bez sensu... Pisz jakoś normalnie.

Zaznaczenie... Zaznacz lewym i prawym jeden i ten sam klocek i masz.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to w ostatnim pytaniu chodzi Ci o kompas, którym można się teleportować. Od tego jest plugin WorldEdit.

Opublikowano

Suchy 113 mi chodzi o to że koledze dałem działkę i w niektórych kwadracikach nie może budować bo wyskakuje mu permission a to nadal jest jego działka.

Pimousss nie chodzi o kompas . mi chodzi o taki teleport że znajomi wejdzie i tepa tam go na 2 tp nie wiem zabardzo jak wytłumaczyć to .. ale wiem żę to się robiło ze stone przepalonego i patykiem sie klikało i zmieniało się an wełne i jak 2 tp zrobiłem to wtedy dziura się robiła w obui można było przejść i byłeś tam gdzie było to drugie tp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...