Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobór Słuchawek

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam do was prośbę o podanie najlepszych słuchawek do grania. Cechy:

-Po długim użytkowaniu nie męczą się uszy.

-Czysty dobry dźwięk.

-Nauszne z wbudowanym mikrofonem.

Do 150zł tylko dobrych i znanych firm. Ci co się nie znają niech się nie wypowiadają.

Opublikowano

Creative Fatality.

Miałem je, nie są aż takie genialne, ale złe też nie są, choć za ta cenę brałbym bez namysłu Koss ur 40 lub zalman mic 1.

Opublikowano

Gamecom 367, mam je i mozesz grac dlugo bez zadnych obaw bo uszy nawet nie zaczna bolec. Bardzo komfortowe, fajny mikrofon ktory latwo schowac, jakosc dzwieku jest takze bardzo ale to bardzo dobra.

http://www.amazon.co.uk/Plantronics-GameCom-Closed-Gaming-Headset/dp/B001E42QYE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334948660&sr=8-1

Opublikowano

Za 150zł świata nie podbijesz, ale według mnie możesz wybrać Creative Fatal1ty. Musisz być ostrożny, bo łatwo w nich urwać kable od środka!

Jeżeli już byś miał tak do 450zł to wybierz Steelseries 7H - po prostu cudo, nie mam żadnych zastrzeżeń. =)

Opublikowano

Creative Fatality.

Żartujesz chyba sobie... Te słuchawki były "dobre" 6 lat temu.

-------------------------------------------------------------------

- Creative sound blaster 3D tactic

- Plantronics gamecom 380

- Koss UR40

- Sennheiser HD 202/203

- Creative aurvana live (sam je mam, są świetne, tylko niestety bez mikrofonu, ale zawsze można dokupić)

Liczę na like

Opublikowano

Dobra wytypowałem 3 typy słuchawek:

- Plantronics gamecom 380

- Koss UR40

- Sennheiser HD 202/203

Które z nich polecacie i nadają się do długiego słuchania muzyki bez bólu uszu i dobrego dźwięku?

Opublikowano

Senki 202 :)

Czysty dźwięk i soczysty bass. Do tego nie męczą ani nie pocą Ci się uszy od długiego użytkowania. Dobrze izolują od otoczenia.

Wytrzymałe (często je transporotowałem, dużo razy zaliczyły podłoge ze sporej wysokości), są lekkie i fajnie dopasowane do głowy.

Polecam gorąco.

Kossy też ładnie grają, wyższe tony są lepsze niż w przypadku Senków, ale nie miałem okazji ich testować poza sklepem.

Senki 203 są przebasowane. Takie 202jki z przesadzonym niskim tonem.

Tych z gamecomu nie znam

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...