Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]DMG hack na GladoR

Karolek998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje sprawnego DMG hacka na priv server GladoR. Na DMG, ktory posiadam jest tak, ze wszystko szlo dobrze az do zalozenia nowej zbroi na 220 lvl dla ninji. Po zalozeniu jej nie widac mojej postaci, zamiast niej widac sztylety, ktore nosze i nie moge sie ruszyc.

Bylbym bardzo wdzieczny, gdybyscie podali mi jakiegos sprawnego DMG hacka, na ktorym widac wszystkie itemy.

Z gory dziekuje ^^.

Opublikowano

zapowiada sie ciekawie ;D. Jutro wyprubuje. Mam nadzieje ze bedzie dobry. To tylko z buta czy z wierzchowca? Hmmm. Tu pisze ze zasieg na caly spot. czy to w miescie na graczy dziala tak samo? Tez wyznaczony zasieg?

A moze jest cos w stylu: DMG x3. Osobiscie uzywalem x3 z broni i 3x z wirujacego. Moze znajdzie sie jakis podobny tylko zeby to cale eq bylo widac na GlodoR'ze?

Opublikowano

Ten hack co podał powyżej Jeawl to jest tak zwany ''Wall Hack'' na ktorym polega że jak sie nie ruszasz to on bije automatycznie kolo cb ... Czyli to nie jest dmg hack.

Pozdrawiam .

95960480783902571221.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...