Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Warwick vs Ahri

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanko którego championa byście mi bardziej polecali?

nie chodzi mi o to lepsze dmg i inne badziewia tylko którym według was się lepiej gra i który według was lepiej bije i jak mozna uzasadnijcie swoją odpowiedz :)

z góry dziękuję

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Hmm, Warwickiem to tylko jungle i tank, a ahri to mag, jednak gdybym miał wybierać to brał bym ahri, bardzo duże dmg szybka odnowa skili stunt. A warwick ma jedynie zajebiste Q i R

OndteAw.png
Opublikowano

Hmm, Warwickiem to tylko jungle i tank, a ahri to mag, jednak gdybym miał wybierać to brał bym ahri, bardzo duże dmg szybka odnowa skili stunt. A warwick ma jedynie zajebiste Q i R

Co ty gadasz, ww niszczy na solo topie, sugerujesz ,że wilkołak ma słabe skille? No proszę, ogromny bonus do as i ms to złe skille?

Opublikowano

Teraz nikt prawie nie jungluje ww ,bo jest dużo lepszych champów do tego a za to na solo topie jest zajebisty.Imo bierz ahri duży dmg,dobry mid,ogólnie ciekawa postać.I ahri ma duże cycki czym deklasuje ww. xD
Opublikowano

WW obecnie kosi na solo, jedna z niewielu postaci kontrujących Shena, przydatny ult, ale kontrowalny przez QSS. Ahri jest w sumie dosyć prostą postacią (wystarczy opanować taunta i combo), świetne ulti, duży brust, jak każdy ap nafeedowana sieje pogrom. W sumie dosyć łatwa do wkomponowania w team, z tego co zauważyłem ludzie w większości nie potrafią jej kontrować.

Opublikowano

Warwick ma słabą junglę, może w niej wytrzymać długo, ale działa strasznie wolno i ganki przed 6 bez exhausta wychodzą słabo. Jeżeli lubisz solotopa to bierz Warwicka, bo praktycznie jest niegankowalny.

Ahri nawet niezła na mida, chociaż nie grałem nią długo, ale łatwo ją kontrować.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...