Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[chemp] Który lepszy

OnlyGruszyciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh wszystkie so dobre ale odpusc sobie hecarima najgorszy z nich

irelia to trzeba bardzo dobrze ogaraniac wiec nie polecam duz na nauke trzeba poswiecic

udyr barzo dobry jungler wspamniale ganki ale musi miec blue i niemoze za barzo blue oddac .

shavan zajebista jungla oddaje blue ganki srednie

fiora fajna postac ale dostanie nerfa ma fjne skile jungla ganki fajne ale troche papierowata jaxa dostanie solo to po niej ale i tak wg mnie (op)

z tych 4 postaci polecam ci shavane i udyra bardzo przyjemna gra

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli chcesz June i dobrego Solo Top'era kontrującego prawie wszystko to bierz Udyra. Na rankedach każdy się boi Shyvan'y, jest to zarypista jungla również polecam. Ale mam Fiorę i jestem w pełni z niej zadowolony, junglujesz sb nią i lecisz w Krwio>Tiamat>Tiamat>IE i masz Penta z samego ult'a... Zastanawiałbym się nad tymi trzema postaciami: Shyvana, Udyr, Fiora, jestem za Fiorą.

wobqx.jpg
Opublikowano

Spróbuj pograć jaxem, teraz jak jest po tych bufach to kozak.

+ stun

+ oochrania przed atakami przez ok. 1/2sek

+ dobry system ucieczki

+ dobre gangi

+ dobra jungla

+ co 3 atak (po 6lvl) zadaje dodatkowe obrażenia

Opublikowano

Irelia. Dobry solo toper, nerfy, nic narazie groźnego ciągle jest "OP". Stealanie się z ulta.. Slowe/Stune... Przybliżenie się do kogoś .. gdy kogoś tym zabije może znów tego użyć, fajne do farmienia. Można ultem zabić barona drużyny przeciwnej. Nafeedowana zjedzie każdego 1v1.

beznazwy3mg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...