Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cabal + ts3

zambuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam taki problem gram w cabala bez ts3 jest fajnie 0 laga ale gdy gram w cabala i mam odpalonego ts3 to mam okropne ściny co krótki czas poprostu zawiecha na jakieś 10-15 sec i chwila spokoju i znowu,znam jeszcze pare osób z podobnym problemem wszyscy mamy windows 7. Wie ktoś co zrobić aby wyeliminować ten problem?

Opublikowano

Slabe lacza internetowe?

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Napewno nie wszystko na innych grach śmiga bez zarzutu jedynie z cabalem mam problem

Opublikowano

mi na gadanie przez skype'a i grę na kompie wystarczał net 512kb/s (przy sile sygnału ok 60-70%) beż żadnych problemów, więc jak ma neta 512 lub więcej i ma na kablu to wątpię żeby coś mu ścinało przez łącze, chyba że TS3 "kradnie" więcej neta od "skajpaja"

Tak dla pewności przeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusów (zawsze lepiej sprawdzić) oraz przeczyść kompa i rejestr programikiem CCleaner

podaj model procka i ilość ramu

@jakby to mój znajomy powiedział na ten komentarz "zainstaluj linuxa" :D wg. niego to rozwiązanie większości problemów ;p u mnie też czasem coś nie... nie rusza na win7, dlatego mam jeszcze linuxa, a o dziwo czasem pomaga ;]

[what? po cholerę ja to piszę ;p ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...