Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]GTA V!

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, hello users!

No i następny temat, z gier które mnie interesują. Jak wiecie pewnie planowana piemiera, z pewnością najbardziej szokującej gry przyszłego roku odbędzie się prawdopodobnie 13 maja 2013 roku! Czekam niecierpliwie, mapa ma być ogromna - około pięciu razy większa niż w Grand Theft Auto IV, aczkolwiek to nie jest pewne, wszystko Rockstar trzyma w tajemnicy.

W San Andreas Multi Player gram przeszło pięć lat, na serwerze net4game, dlatego też jestem zadowolony, że kolejne lata będę mógł grać w tym cudownym mieście, jakim jest Los Santos, a także jego sąsiednie metropolie, Las Venturas i San Fierro. Poruszę kilka kwestii które szczególnie mnie uszczęśliwiają, po obejrzeniu trailera i odczytaniu wszelkich możliwych informacji.

- Na reszcie koniec z czarnymi gangami i czas na Latynosów, oraz podobają mi się różne warianty zakończenia gry.

- Wspaniała i realistyczna szata graficzna.

- Płynność ruchów postaci, obroty twarzy, ciała.

- Wspaniale odwzorowane miasta, góry, ulice.

- Prawdziwe nazwy m.in pojazdów, Rockstar sypnęło kaską, a gracze się ucieszą.

- Być może po raz pierwszy ujrzymy zwierzęta, w odsłonie GTA.

A Wy co o tym sądzicie?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Ja tam już się nie mogę doczekać chciałbym żeby RockStar wydało wersje beta GTA V bo będzie to 1 z najlepszych gier z serii GTA.Poza tym z 30x oglądełem trailer

15331968_8_3.png Z M4A1 gra się świetnie ale trzeba umieć ;D
Opublikowano

Beta moim zdaniem byłaby tu zbędna, lepiej jakby wydali wszystko raz i porządnie, ostre pierdolnięcie jak to się mówi. :D

98763533515051689628.png

Opublikowano

pomylka, nie bedzie las venturas i san fierro, poniekąd nie bedzie nawet mount chillad, a co do oryginalnych nazw samochodow i innych, nie bylbym taki pewien, to tylko trailer...

shoob.png

Opublikowano

Były budynki na trailerze, a w dodatku widać było drogę stanową Las Venturas - Los Santos. Jednak nie ma co spekulować.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Jeżeli nie wydano kolejnego trailera, to nie ma mowy o niezapowiedzianej premierze gry. Rockstar Games zajęłoby się ogłoszeniem tego co najmniej miesiąc przed premierą, myślmy racjonalnie. ;)

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj też się nie mogę doczekać :( Gra na pewno będzie zaj.... Ale niestety nie wiem czy będzie mi chodzić no właśnie patrząc na grafikę na trilerze(?)już wiem że chyba nawet nie odpali się na moim gniocie jak ledwo GTA4 :( Ale zobaczymy :) CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ

Opublikowano

tak nażekacie ,że nie wyjdzie proszę was bardzo :

http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?e=6g7i2&utm_source=maly_spot&utm_medium=link&utm_campaign=sklep_gram

sygnafranc.png

Opublikowano

Nikt przecież nie narzeka, że gra nie wyjdzie, tylko dementujemy spekulacje i plotki, które nie zostały potwierdzone a siejecie je na forum.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Mnie interesują wymagania i optymalizacja :] . Jakby na średnie było wymagane to co Wysokie na Battlefield'a 3 , to bym się pokusił ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...