Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] metin strona serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kolejny problem z wrzuceniem strony i licze na wasza pomoc albo oswiecenie mnie co robie zle a ogolnie robie tak

1 pobralem storne ze skryptami z elitepvpers by shinto

2 wypakowalem i wrzucam przez filezila do:

/usr/local/www/apache22/data < na strone moge juz wejsc zobaczyc ranking i status ktory dziala pol na pol

3 nastepnie wpisuje mojeip/install.php i tam wyskakuje blad

CREATE TABLE account.`is_items` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `item_name` varchar(200) NOT NULL, `value` varchar(200) NOT NULL, `item_pic` varchar(200) NOT NULL, `item_info` text NOT NULL, `preis` int(10) unsigned NOT NULL, `kat` int(10) unsigned NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=latin1;

fehler

CREATE command denied to user ''@'localhost' for table 'is_items'CREATE TABLE account.`spenden` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `code` varchar(20) NOT NULL, `login` varchar(42) NOT NULL, `password` varchar(42) NOT NULL, `wert` int(10) NOT NULL, `voucher` varchar(10) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=latin1;

fehler

CREATE command denied to user ''@'localhost' for table 'spenden'CREATE TABLE account.`is_kat` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `kat_name` varchar(200) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=latin1;

fehler

CREATE command denied to user ''@'localhost' for table 'is_kat'CREATE TABLE account.`is_log` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `account` varchar(42) NOT NULL, `item_name` varchar(200) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 DEFAULT CHARSET=latin1;

fehler

CREATE command denied to user ''@'localhost' for table 'is_log'ALTER TABLE account.account ADD `dp` int(11) NOT NULL DEFAULT '0';

fehler

ALTER command denied to user ''@'localhost' for table 'account'ALTER TABLE account.account ADD `dm` int(11) NOT NULL DEFAULT '0';

fehler

ALTER command denied to user ''@'localhost' for table 'account'ALTER TABLE account.account ADD `admin` int(11) NOT NULL DEFAULT '0';

fehler

ALTER command denied to user ''@'localhost' for table 'account'

i niestety tak czy siak nie dziala rejestracja : po wpisaniu danych pojawia sie napis ze konto juz istnieje :/

@dodam ze w filezila dalem dla wszystkich plikow w data 777

@ok chyba udalo mi sie naprawic

jesli ktos by mial podobny problem to sprawa wyglada tak ze mam wifi oraz przypisane wenetrze ip 192.168.1.x i tak owe trzeba bylo wpisac do tego shitu pozdrawiam.

(\_/)

(o.O) This is Bunny. Copy Bunny into your signature

(> <) to help him on his way to world domination.

Popacz jak wyglada grafika w metin by me xD

http://www.mpcforum....-po-m1-shinsoo/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...