Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III - opinie i otwarta dyskusja.

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników mpcforum!

Zapewne wraz ze mną czekacie na premierę Diablo III, z pewnością jedno z huczniejszych wydarzeń tego roku odnośnie gier komputerowych. Powiedzcie mi zatem co o tym wszystkim sądzicie, otwarta dyskusja, proszę jedynie bez bluźnierstw i obraz innych graczy, za ich prywatne zdanie. Jeżeli taki temat już jest, proszę przenieść do kosza i z góry przepraszam - jestem tu od kilkunastu minut.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Jedyne czego jestem pewny to że będzie to hit.

Zapewne gra roku:)

To jest Blizzard a nie jakieś tam podrzędne studio.

Byle czego nie robią;)

Grę mam już zamówioną z dostawą do domu. Jestem pewien że będę do niej wracał przez lata tak jak wracałem do Diablo 2.

Jeśli chodzi o zmiany-nie podoba mi się postać mnicha-wgl nie pasuje do klimatu Diablo.

Swoją przygodę zacznę Witch Doctorem.Już mam zrobiony build który zresztą opublikowałem tutaj na forum, jak chcecie możecie poczytać:)

http://www.mpcforum.pl/topic/596324-buildburningvenom-witch-doctor-by-emperor%3B/

Podoba mi się wprowadzenie kowala oraz RMAH-tego jeszcze nie było.

W moim przypadku obawiam się lagów nie ze względu na sprzęt a ze względu na słaby internet a gra będzie wymagała stałego połączenia z serwerami Blizzarda.

Myślę że z czasem powstanie wiele prywatnych serwerów jeśli ktoś się dogrzebie do plików serwerowych:D

Jestem ciekawy także czy poziom Inferno będzie rzeczywiście tak hardcorowy jak zapowiadają niebiescy:)

Siema Eniu;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...