Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Cała Prawda o serwerze Tilian2

NeverDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę Moderatora o nie przenoszenie.. tego tematu do działu serwery Hamachi gdyż Tilian2 to serwer Dedykowany !

Do tej pory myślałem że to co ludzie pisali w starej prezce o eq z navi.. o tym e ktoś się wjebał na serwer..to ściema teraz wiem że to wszystko była prawda .. Otóż grałem sobie na Tilianie z Moją dziewczyną Justyną , miałem nick Honor dzisiaj będąc w m1 zacząłem się kłócić z StepDup.. nie wiedziałem że ma dostęp do Navicata.. po paru minutach.. kłótni napisał mi na ogólnym mój login do konta.. czyli : kolo1994 .. z doświadczenia wiem że osoba mająca dostęp do navicata może tylko zmienić hasło generując nowe.. w generatorze haseł oto dowody :

Tu jeszcze screen jak robiłem eq.. na postaci.. :

946937f30253f1e0.jpg

Po czym w czasie kłótni z StepDup ten zaczął się ze mnie śmiać napisał chyba nie wiesz kim jestem.. po czym podał mój login do konta.. na ogólnym.. i po 5 sec wyjebało mnie z konta :

4dba1d4cc0689e0b.jpg

Screeny jak mi się wjebał na konto i latał po m1 i wyrzucał itemy :

11be867f4c8e71f5.jpg

4269205b66e2b4de.jpg

350c1b390d107d5b.jpg

A tu już jak wlazł na moje konto , zmienił passy.. i obok stał swoim kontem : StepDUB

Myśle że zrobił to sponsor.. .. bo tylko osoba mająca dostęp do Navicata może zmienić hasło na swoje generując nowe hasło..

Dlatego każdy kto ma zamiar grać na tym serwerze.. niech szuka innego bo ten serwer to 1 wielkie dno..

Opublikowano

No jak nie dowody na 1 screenie masz jak siedzę na postaci robie eq.. a na ostatnim masz jak już Lourt albo Sponsor siedzą na mojej postaci.. mało Ci? wejdz w starą prezke tam ludzie dawali screeny itemów z navi.. screeny jak 2 typów wjebało się Lourtowi na serwer..

Kurwa..

I tylko dlatego że wdałem się w kłótnie z zwykłym graczem który nie ma prefixu [GM] nie ma znaczka nad głową ma dostęp do Navicata.. straciłem konto..

Zmienił mi passy do konta.. skurwiel.. i sobie wlazł ..

Opublikowano

Wbilem zobaczyc stronie i tak to co mnie zadziwilo:0 graczy, oraz po resecie NIE ODDAJA SM!!!Na pierwrzy rzut oka widac, ze TEAM SPRZEDANY.

Opublikowano

Ja zagrałem.. tylko dlatego że moja dupa tam grała nie zależało mi na eq na bonach , lvl .. a daje te screeny na mpc tylko dlatego by ludzie.. poznali prawdę o tym serwerze..

Opublikowano

Twoja dupa?Prosze cie, to nie jest forum do chwalenia sie swojimi dziewczynami(przynajmniej ja sie swoja nie chwale), tym bardzoej skad masz te ss y skoro (podobno) nie wiedziales ze ukradna ci konto.Dam ci rade z dziewczyna spotkaj sie na randce a nie w metinie.

Opublikowano

Takie screeny to wiesz.. niczego nie udowadniają. Ja też mogę wstawić SS, jak specjalnie wpiszę źle passy, lub wywalę 1 itemek. Próbujesz się zamścić, bo nie dałem Ci GMa lub pewnej rzeczy z clienta?

17912601413989039366.png

Opublikowano

Czlowieku wpierw robisz ss swojego EQ (wtedy kiedy konto bylo twoje), a pozniej jak juz wyzuca ci ktos EQ.Do ostatnich ss ow sie zgodze, ale do 1 nie.Tym bardziej ze ,,twoja dupa`` byla w grupie (wtedy kiedy tamto konto nie nalezalo do cb).Ten co ,,zajol ci konto`` by wyzucil z grupy.Wiec sadze ze poprostu chcesz dobic ten serw.

Aha jakim cudem mial twoje passy?

Opublikowano

Mowie co do tego jeszcze ze mam watpliwasci co do 1 ss i wytlumacz mi czy zrobiles ten 1 ss przypadkowo,czy juz wiedziales ze wrabia ci sie na konto?

Opublikowano

Buraku pierdolony Ty masz mózg czy go nie masz? osoba która wbija na konto , wyświetla się informacja że ktoś próbuje zalogować na twoje konto po czym wypierdala..

A 1 screen zrobiłem po to by porównać stare bony z nowymi..

Opublikowano

dbl post.

http://www.mpcforum.pl/topic/594667-tilian2plpldedyk/

To samo napisałeś w temacie serwera

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...