Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

West kolejki

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak macie, że w godzinach popołudniowych na weście macie kolejkę ponad 20tys osób i ~~30min czekania jak nie więcej? To już zaczyna być denerwujące...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie wydałem jeszcze na lola ani złotówki i dalej nie zamierzam :) nie wiem co oni tutaj świrują, ale to bodajże od 3 dni się tak dzieje - masakra jednym słowem :D o 22 musiałem czekać 1h 30min. Wyłączyłem lola w pizdu i poszedłem spać :D

btw. na weście nie jest wcale lepiej, chociaż ostatnio rzadziej mi się to zdarza :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Może czas przenieść się na N/E? Co prawda 80% graczy tutaj to nooby,trolle,haterzy i flamerzy,ale zaoszczędzisz 30 minut :x

Nie przesadzaj, wcale niema takiej dużej różnicy poziomów pomiędzy serwerami.

Opublikowano

Po co znowu taki temat jak masz kolejke to spoko ale nie ma sensu tego pisać na forum już chyba 3-4 taki temat z kolei.

@down ta te tematy powinny być zamykane ,bo jaki one mają sens? spam.Kurde sam trochę nie potrzebnie napisałem ten post ale więcej nie napisze ,bo mam 222 :D.

Opublikowano

No wlaśnie, i jeden z nich ja napisałem który zaraz potem został zamkinięty.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Nie ma o czym gadać.

Kolejki póki co będą, LoL jest coraz bardziej popularny.

Zamykam jak coś proszę pisać na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...