Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicPWN [WOJNY-GILDI][NON-PREMIUM][24/7][100 SLOTOW]

Halaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie i nie !.. Nie polecam serwera.. Zapytacie dlaczego a dlatego, że :

- Chunki są wyjebane.. w jednym miejscu jest 15x15 w ziemi zimy a dalej 15x15 dżungli w wodzie..

- Cofki postaci.. Grasz grasz masz dobre Eq jeb serwer crash.. Wchodzisz puste eq..

- Administracja woli robić eventy niż zająć się chunkami i crashami serwera

- Lagi w godzinach 17-18 niesamowite.. Wyobrażacie sobie atak na gildie z opóźnieniem 5sekund ?

- Brak moderatorów/Mała ilość adminów .. Po co to komu ? A no po to, że wejdzie noob i zacznie spamić na całym chacie wyzywać obrażać, reklamować i co my szarzy gracze mamy zrobić ? Musimy czytać te bzdury..

- Najbardziej rozśmieszyła mnie akcja z jeziorkiem na spawnie.. No cóż teleportowałem się i poszedłem po picie do kuchni wracam patrze zostałem utopiony w owym jeziorku i caly set diaxowy zabrany

xD.

- Teraz może plusy.. Ciekawe było to że na spawnie zrobiła się taka mała arena PvP.. Itemki do zdobycia w pojedynkach itp

-W pierwszym EpicPWN było trzeba uzbierać pieniądze na stworzenie owej gildii i na claimy itd. To było ciekawsze było co z tą kasą robić.. No ale cóż przyszły nooby powiedziały, że przez to sie robi FB i usuneli co jest raczej złą cechą.

Ocena : 3/10..

Opublikowano

Rzeszowin, wygadujesz same bzdury! Z chunkami, lagami i cofkami uporalismy się wczoraj, dlatego od dziś jest nowa mapa, bez chunków. Lagów żadnych nie ma. Wolimy zająć się eventami? Ha! Całą wczorajszą i dzisiejszą noc spędziłem na naprawianiu serwera... "Brak administracji"?? Ostatnim razem kiedy na serwie nie było admina albo moda to o 2 rano.

Opublikowano

*

-W pierwszym EpicPWN było trzeba uzbierać pieniądze na stworzenie owej gildii i na claimy itd. To było ciekawsze było co z tą kasą robić.. No ale cóż przyszły nooby powiedziały, że przez to sie robi FB i usuneli co jest raczej złą cecha*

Usunalem pieniadze z serwera, poniewaz od kiedy w prawdziwym zyciu potrzeba pieniedzy na zalozenie gildi z kolegami :) ? Troche przemysl i tez bedziesz za tym aby nie bylo pieniedzy, pozdro ! :D

Opublikowano

Witam dostane ub moj nick to Trocek dostałem bana ze napisałem admin ku** ale nie w tym znaczeniu chcialem napisac admin kur** ogarnij tego hackera poprostu jak da rade to prosilbym o ub bo to fajny server

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...