Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cheat

Rem1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jestem nowicjuszem w TF2,wiec chce sobie pograc na cheatach, aby zdobyć jakies itemy itd.. problem w tym ze jak przeglądam te forum, to wszystkie detected sa.. A więc proszę,czy mógłby ktos mi dać link do pobrania i instrukcję po kolei co robic? Z góry dziękuję :)

Dodam,zecheat nie moze miec zadnych virusow.

Opublikowano

Szczerze żaden hack nie pomoże ci w zdobyciu przedmiotów. System drop'u działa następująco co czwartek system jest resetowany, od tej chwili przedmioty zaczynają wypadać. Każdy gracz może zdobyć od 5 do 12 przedmiotów tygodniowo, przez 10 godzin gry (od czwartku - resetu) po czym się zatrzymuje i trzeba czekać do następnego tygodnia na reset. Przedmioty które otrzymasz są losowe.

Opublikowano

Chodziło mi mniej wiecej o kamienie milowe,z tymi itemami ;d Xewka ja tylko od czasu do czasu bede na nich siedzial,bo ogolem to tez nie lubie tych pierdolonych chaterow ;d

Opublikowano

To poszukaj serwerów z achivement manager'em

Ja na przykład znalazłem jeden

http://www.game-monitor.com/tf2_GameServer/188.40.66.150:27015/modme.info_TF2_Achievement_Mod.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...