Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Larron i jego itemy.

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mówie z góry że zostałem poproszony o napisanie tego tematu przez Larrona, nie na chama się pcham czy coś.

Tak jak w temacie, Larron wyleciał (Kolejny za nic oO) z posadki Moderatora.

A razem z nim hm...gold member,mentor (oO).

I tutaj pytanie.

(Jeżeli ja poleciałem z moda (h3h3 za fail kokosza) i mam ciągle golda), a on dostał te nagrody od samego RMCF'a to czemu zostały skasowane?

//dafuq ?

Larron prosi o oddanie mu jego nagród/ew.nagrody (goldusia)

Nie pisze PW, ponieważ nasi administratorowie naszych wiadomości nie czytają (Nie wliczając Makina), poprostu nas olewają.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sam ostatnio składałem rezygnację z powodu mojego zachowania, jednak mnie zatrzymano. Teraz nie mam co żałować, bo dostałem tego czego chciałem, nawet w nadmiarze...

Jeśli powodem degradacji jest nie ufność, to ja chcę zobaczyć, gdzie nagiąłem zasady. Pewnie, znów się stawiłeś za geo, który jedzie mnie przy każdej nadarzonej okazji, a ja mu odpłacam pięknym za nadobne, także sry bardzo, ale ja nie mam zamiaru cię, geo przepraszać.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie powinny być mu zdjęte.

Zasłużył na nie to teraz nie mogą być mu odebrane.

@Edit

Tzn. jak to nie działa, nie rozumiem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Larron na to nie zasługuje? Proszę was, w pełni zasłużone, a mu powinni to zwrócić, czemu? Bo jest zaufany i dużo zrobił.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie powinny być mu zdjęte.

Zasłużył na nie to teraz nie mogą być mu odebrane.

Synu, tu już tak od kilku lat nie ma.

//

szkoda, że kida nie zdążyłem dobrać, dział się rozleci w trzy dupy.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano
Sam ostatnio składałem rezygnację z powodu mojego zachowania, jednak mnie zatrzymano. Teraz nie mam co żałować, bo dostałem tego czego chciałem, nawet w nadmiarze...

Jeśli powodem degradacji jest nie ufność, to ja chcę zobaczyć, gdzie nagiąłem zasady. Pewnie, znów się stawiłeś za geo, który jedzie mnie przy każdej nadarzonej okazji, a ja mu odpłacam pięknym za nadobne, także sry bardzo, ale ja nie mam zamiaru cię, geo przepraszać.

Ty to ja lepiej xD

Nikogo nie jechałem, raz tylko skarga była na tego Zkumeku.

I co lece za zachowanie =D

A jak się dobrze zachowywałem ;D

To jest zajebistość kokosza, wywala zajebistych ludzi, zostawia ( w moim przypadku ) nie ogarów.

Jesteś cicho = ssiesz membersa

Jesteś głośno = ssiesz membersa

Jesteś w miare = ssiesz membersa !

//DaFuq ?

Opublikowano

Maxiu, głosisz jakąś herezje, a na pewno nie zgodzę się z Twoją opinią n/t modów działu. To źle o Tobie świadczy a nie o nich w jaki sposób zwracasz się o kolegach z działu.

@ps. Nie widzisz urlopów w AZ (ja niedawno widziałem wiec moge za nie poręczyć) to nie wypowiadaj się za kogoś. Niech każdy pilnuje swojego nosa :)

Opublikowano
Maxiu, głosisz jakąś herezje, a na pewno nie zgodzę się z Twoją opinią n/t modów działu. To źle o Tobie świadczy a nie o nich w jaki sposób zwracasz się o kolegach z działu.

Wiesz...jak tak z dnia na dzień lecisz za nic..

To nie wiem.

Może nie znam jeszcze tego forum.

Co do "kumpli" z działu.

Zobacz co się dzieje w dziale.

...

Nawet konkursu sami nie potrafią zrobić.

Jak mam tu mówić że są dobrymi modami ee ?

Opublikowano

Maxiu, robisz sie nudny z tymi twoimi ciagłymi tekstami, jak to zostałes niesprawiedliwie potraktowany. Przykro mi, ale teraz doskonale pokazujesz, że decyzja dotyczaca twojej osoby była słuszna.

Cała ta sytuacja dotyczy Larrona oraz administracji. Jeżeli chce uzyskac odpowiedź, niech sam skontaktuje sie z którymś z adminów bez żadnych pośredników. Nie widze sensu, by administracja miała się tłumaczyć ze swoich decyzji w temacie, przed użytkownikami, których sprawa nie dotyczy.

Opublikowano
Cała ta sytuacja dotyczy Larrona oraz administracji. Jeżeli chce uzyskac odpowiedź, niech sam skontaktuje sie z którymś z adminów bez żadnych pośredników. Nie widze sensu, by administracja miała się tłumaczyć ze swoich decyzji w temacie, przed użytkownikami, których sprawa nie dotyczy.

Czytaj 1 post.

Oni pw nie czytają wgl.

Makina nie ma, a Seldek...

Szkoda gadać..

Nie widze sensu, by administracja miała się tłumaczyć ze swoich decyzji w temacie,

Jak pisałem, PW olewają..

Więc innego wyjścia nie ma.

Maxiu, robisz sie nudny z tymi twoimi ciagłymi tekstami, jak to zostałes niesprawiedliwie potraktowany. Przykro mi, ale teraz doskonale pokazujesz, że decyzja dotyczaca twojej osoby była słuszna.

Niestety, ale nie obchodzi mnie TWOJE zdanie.

Nie widziałem/słyszałem od administracji zdania na ten temat.

A pośrednikiem może każdy być.

Szkoda gadać...

Mówić jak do słupa.

Może ja zostałem olany, ale jakoś nie zbyt mi podchodzi aby moich kumpli aż tak olewano.

A sprawa nadal nie rozwiązana GZ.

1334950893-U334301.jpeg

Opublikowano

Powiedziałem Larronowi, aby na spokojnie wyjaśnili sobie z kokoszem.

Tak też uczynił, są na etapie rozmowy. Tak więc, tą sugestię zamykam, bo nie ma sensu, aby spam się tworzył.

Poczekamy na skutki ich rozmowy i przemyśleń.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...