Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Do Tradehack'a Na Diosesmx

Rodimop

Czy to według ciebie dobry pomysł?  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to wed?ug ciebie dobry pomys??

• Tak
      46
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie!
Zrobiłem konto na Hiszpańskim forum "diosesmx" i aby uzyskać dostęp do tradehack'a, trzeba nabić tam 10k postów.
Więc szukam sporej ilości osób, które by pisały tam rożne posty razem ze mną i wtedy będziemy mogli korzystać z tradehack'a.

Kto jest chętny nabijać ze mną posty na tamtym forum pisać PW.
Następnie wybiorę osoby i wręczę im login oraz hasło na forum.

Link do forum:
http://diosesmx.org/

Link do TH:

http://www.speedyshare.com/600161140.html

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/23a9e2cfd9cdab00afdef2f48ffca6a489187dd4a41604d9e7c12b80feea8242-1252587490

Do moderatorów!
To nie jest w żadnym wypadku reklama forum!
Po prostu, by mieć dostęp do TH, trzeba tam napisać 10 000 postów.

Uwaga! Sprawdziłem i na tę chwilę trzeba napisać 3k postów.

Orginał:
Los cambios vienen adjuntos al hack al igual que las instrucciones y los creditos, el mayor avance podria ser la otra forma de obtener el hack gratis, diseñe un sistema de clicks para ello, es muy facil de usar, primero nos aseguramos de haber iniciado sesion en el foro y despues damos clicks en los banners que nos muestre, ¿Cuantos clicks necesitare? muchos, no dire la cifra para evitar el exceso en el consumo de ancho de banda mensual del foro por ese medio.

en resumen, el hack se puede obtener de las siguientes maneras:

- Comprando el Trade & Store hack Ticket, haciendo click aqui:
LINK PROTEGIDO ATENCION: Registrate / Inicia sesion primero, para poder ver los link´s.

- Haciendo 3000 mensajes en el foro con tu cuenta
- Haciendo clicks en el nuevo "clicking system", para accesar a el, hacer click aqui:

PL:

Zmiany wchodzą dołączone do hack jak instrukcje i kredytów, największy postęp mógłby być inny sposób na hack za darmo, projektowania systemu kliknięć do tego, to jest bardzo łatwy w użyciu, najpierw upewnij się zalogowaniu na forum a potem klika banery, by pokazać nam, ile kliknięć jest potrzebne? wielu z nich nie powie, rysunek, aby uniknąć nadmiernej konsumpcji pasma miesięczne forum przez nią.

Krótko mówiąc, siekać jest dostępny w następujących sposobów:

- Skup i przechowywanie hack Handlu biletowe, klikając tutaj:
ZABEZPIECZONY LINK UWAGA: Join Now / Login pierwszych zapoznaj się z linku.

- W 3000 wiadomości na forum do konta
- Making kliknięć w nowym "systemie kliknięcie", aby uzyskać dostęp, kliknij tutaj:

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

lol to skad juz masz te mh jak niby nie nabiles 10k postow ?

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

ja nadaje sie idealnie KAZDEGO DNIA(od jakiegos tygodnia- 2 tygodnie) jestem w top 5 a najczesciej w top 3 najwiecej piszacych na mpc (danego dnia )

Opublikowano

Uważam że to dobry pomysł ale to jest forum chyba obcojęzyczne ? wiec nie każdy zna język

Jaka to rurznica czy u czy ó ? Pisalem jak najszybciej dopuki przeczytac sie da to jest ok

Opublikowano
xD ja na myslalem ze tam sie pisze po francusku <lol2>

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

nie sądze żeby autor tematu podał komuś passy do th pewnie chce tylko żebyście mu pomogli a on potem zabierze passy i na tym sie skonczy

29105455.jpg
Opublikowano

Wierzycie w cuda? Te 10k postów to nie tak "hop-siup"... Jak będziecie spamować jak wspomniał 'Hmm' to dostaniecie warna, drugiego i skończycie na banie. Jak dla mnie pomysł jest taki sobie...

Modna sygnatura.

Opublikowano
nie sądze żeby autor tematu podał komuś passy do th pewnie chce tylko żebyście mu pomogli a on potem zabierze passy i na tym sie skonczy

Passów nie mam po co zabierać, chyba że będzie jakiś wyciek to się dowiem kto to i odbiorę tej osobie passy, bo nie należę do chamskich ludzi.

A oszustwa nie toleruję.

@Sqner

Jednak nie 10k tylko 3, choć też nie będzie tak łatwo

Don't feed trolls ;]

Opublikowano
no to po polsku jest ciezko napisac 3k postow . a po hiszpansku (francusku? xD) to prawie niemozliwe

jak nie ma tam ochrony antyfloodowej to mozliwe

Opublikowano

Tylko, że jak nabijemy te 3k postów, to nie myśl sobie, że podamy passy na forum i all będą mieli TH.

Ci co piszą posty to mają passy i tyle.

Don't feed trolls ;]

Pasjonat
Opublikowano
Tylko, że jak nabijemy te 3k postów, to nie myśl sobie, że podamy passy na forum i all będą mieli TH.

Ci co piszą posty to mają passy i tyle.

łee...

to ja sam napisze TH ^^

napisalem sam multihacka to moze dam rade TH xDD chociaż wątpię

albo kupie za 100 euro... xD

@edit

a moze odgadniemy passy ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...