Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zmienić IP

AmfetaminaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam się ;p bawiłem się hotspot shield i zawsze detected internal error...

#Down :

Na stałe zmienia , czy tylko na czas włączenia programu ?

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Ściągacie program ProxySwitcher, na wstępie odpala się wam okienko ( jakby trial), w którym zaznaczacie opcję bodajże "find proxy specified country" lub coś w tym guście. A następnie wybieracie interesujący was kraj. Później zostawiacie program samemu sobie, żeby znalazł wszystkie działające proxy. Reszta to już z górki. Kiedy macie znalezione proxy, dajecie PPM na interesujące was ip i wybieracie opcje "Switch Proxy". Możecie również ręcznie wklepać proxy do wyszukiwarki.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Wielkie dzięki !!!

Ale jednak to mnie przerasta. Możesz jeszcze bardziej rozpisać ową instruksję? Był bym bardzo wdzięczny :)

Ściągnołem ten program ale nie wiem co dalej... Jestem nawet nie zielony w tych sprawach. Jeżeli możesz to napisz

Dzięki! :)

Opublikowano

Wielkie dzięki !!!

Ale jednak to mnie przerasta. Możesz jeszcze bardziej rozpisać ową instruksję? Był bym bardzo wdzięczny :)

Ściągnołem ten program ale nie wiem co dalej... Jestem nawet nie zielony w tych sprawach. Jeżeli możesz to napisz

Dzięki! :)

Ściągacie program ProxySwitcher, na wstępie odpala się wam okienko ( jakby trial), w którym zaznaczacie opcję bodajże "find proxy specified country" lub coś w tym guście. A następnie wybieracie interesujący was kraj. Później zostawiacie program samemu sobie, żeby znalazł wszystkie działające proxy. Reszta to już z górki. Kiedy macie znalezione proxy, dajecie PPM na interesujące was ip i wybieracie opcje "Switch Proxy". Możecie również ręcznie wklepać proxy do wyszukiwarki.

Grasu zapomniał dopisac, że musisz wklepać port 3128 oraz nazwę localhost, by działało poprawnie "Switch to this server"

Poza tym możecie przecież ręcznie wklepać do przeglądarki adres oraz port.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...