Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje kilku osób.

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

jutro tj. 20 kwietnia będę miał w pełni sprawny internet i zacznę grać na serwerze. To znaczy, już zacząłem i mam tam jakąś działeczke i domek ale co to ma do rzeczy? Otóż poszukuję dwóch najlepiej trzech osób do założenia gospodarstwa. Dobrze by było żeby każda miała po około 100k~ na początek, ponieważ chciał bym kupić działkę 50x50 na której by był dom + gospodarstwo i w miare możwliości powiększać działeczkę aż do osiągnięcia czegoś na podobizne małej wspólnoty, gdzie do gospodarstwa przyjmowali byśmy kolejne ręce do pracy.

Czego oczekuję od zainteresowanych?

Aby mieli dobrą opinie, ponieważ jeden cuboid żadnych lwc i nie chcę potem robić dochodzeń co kto ukradł, tylko mieć w pełni zaufanych ludzi.

Dobrze by było żeby te osoby które są zainteresowane miały mikrofon i Team Speak'a aczkolwiek tego nie wymagam, jest to tylko w pewien sposób ułatwienie w porozumiewaniu się.

Zainteresowanych zapraszam do pisania Tutaj, bądź na moje Gadu Gadu do którego numer znajdziecie w opisie pod tym postem.

Sygnatura.

Opublikowano

zapraszam.

http://www.mpcforum.pl/topic/569046-zapisy-na-lets-play-oraz-wspolna-gre/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...