Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kuriozum

kars12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, znajdź serwer IDLE, w nazwie serwera powinno być coś jak Achievement lub Idle. Na większości jest długi pasek, którym wszyscy idlujący spadają i giną, możesz ich wtedy zabijać lub czekać aż gdzieś zjadą i wtedy powolutku ich wykończyć. To w jaki sposób się wszystko odbywa zależy od serwera.

Opublikowano

Nie, ale lepiej znajdź pusty serwer z tą mapą, na którym spawnują się boty. Bo zazwyczaj jak ktoś jest na serwie to ci zbytnio nie da nabić Strangea, bo po prostu będzie cie zabijał.

@down

Ajj.. racja ;p

0eab14ddf550.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam znalesc mape Achievement_idle_noglass w konsoli (domyslnie ` ) wpisujesz +attack i idziesz spac, czy tam robic cos innego a on sam bedziie strzelal po jakims czasie kilka k killi wpadnie :O

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Nabijanie killi na broni jest głupie >.<

Illość zabitych daną bronią świadczy troche o twoim skillu, a jak nabijesz se np. 5000 fragów to każdemu będzie dupe ściskać ze śmiechu, że tyle gra daną bronią, a wygląda jakby pierwszy raz tf'a wlączył...

RAZ z nudów wszedłem na achiv. server i zabijałem se na spawnie idlujących, był ustawiony fast spawn i można było wchodzić na respa bez problemu, a fragi nabijały się błyskawicznie. Klka sekund i masz 80+ do licznika. KIedy już wyszedłem z gry i chciałem zagrać normalną rozgrywkę moim oczom ukazały się ma ekranie ładowania statystyki... A przy postaci pyrki (bo tą postacią własnie się tam bawiłem) był kosmiczny wynik wybijający się os innych. Zresetowałem statystyki, bo mnie sumeinie dręczyło...

reasumując- nie polecam

pozdrawiam ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Nabijanie killi na broni jest głupie >.<

Illość zabitych daną bronią świadczy troche o twoim skillu, a jak nabijesz se np. 5000 fragów to każdemu będzie dupe ściskać ze śmiechu, że tyle gra daną bronią, a wygląda jakby pierwszy raz tf'a wlączył...

RAZ z nudów wszedłem na achiv. server i zabijałem se na spawnie idlujących, był ustawiony fast spawn i można było wchodzić na respa bez problemu, a fragi nabijały się błyskawicznie. Klka sekund i masz 80+ do licznika. KIedy już wyszedłem z gry i chciałem zagrać normalną rozgrywkę moim oczom ukazały się ma ekranie ładowania statystyki... A przy postaci pyrki (bo tą postacią własnie się tam bawiłem) był kosmiczny wynik wybijający się os innych. Zresetowałem statystyki, bo mnie sumeinie dręczyło...

reasumując- nie polecam

pozdrawiam ;)

Trzeba było pilnować killi i patrzeć na tabelę wyników -.-

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...