Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server VPS slotow 30(Narazie) Survival+RPG

RedCraft24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie ogarnięty błędy na tabliczkach na spawnie...

Bugi straszne nawet jak się klika na Tab piszę połowa nicku kogoś

Ranga gracza to [Gr]....

Admini nie ogarniają

mają taki Team nie ogarnięty że nawet robią błędy pisowni "Polskiej" na tabliczkach oraz Ortograficzne błędy....

Nie Polecam Serwera!

Serwer stoi 2H ale powinien być dopracowany itp.. a nie że są takie bugi i na tabliczkach błędy!

PS: Lepiej byś się postarał z tą prezentacją nawet Generator reklam Minecraft lepiej by tutaj wyglądał...

11cbdc1.png

Opublikowano

@superwiki

Hmm... błędy w pisowni Polskiej ?

Weszłaś na serwer zaczęłaś się pruć o skrót rangi Gracz [Gr], jeżeli co to nie pasuje zrób własny serwer wtedy ja wbije i zobaczysz jak po krytykuję.

Nie jest łatwo ogarnąć pluginy ...

Skoro jest lekki, mały bug z przyciskiem TAB, że nie wyświetla w pełni spisu graczy można użyć komendy /list, ale i tak postaramy się naprawić ten błąd.

Zachęcam do gry Morrrrgan.

Opublikowano

Pafio człowieku przepraszam cię ale ja mam serwer już ponad rok....

Znam się na wszystkim serwer ma 4 światy pluginy rewelacyjne nie ma żadnych bugów ani błędów w pisowni każda z tych map jest Rewelacyjna...

IP ci niestety nie podam iż tworzę coś...

Pluginy jest bardzo łatwo skonfigurować oraz rangi i bugi poprawić więc jesteście nie ogarnięci taka moja opinia i jej nie zmienię

PS: RedCraft24 za twój 2 post z tym Eventem (Zgłoszenie za spam)...

11cbdc1.png

Opublikowano

Skoro nieczynny to cls.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...