Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiek

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy zakładałem konto na Originie to podałem wiek poniżej 18 lat. (tak mi się zdaje ;p. Nie pamiętam..) Wpisałem klucz BFa i bez instalacji wszedłem do Battleloga i wszystko było OK. Działa. I teraz pytanie; Czy jeżelii zainstaluje BFa to to się zmieni? Będzie tak jak jest teraz czy nie będzie działać Battlelog?

Opublikowano

Rozwiń proszę trochę pytanie, bo nie jest ono konkretne :) Jeśli podałeś wiek poniżej 18 roku życia, będziesz musiał pisać do supportu aby Ci ją zmienili ponieważ nie będziesz mógł grać. Jeśli masz problemy z angielskim (bez obrazy :)) to łap tutaj przykład:

Hi, my account ID is <ID twojego konta>, I've made a mistake and I wrote wrong day of birth. Could you change it on the right one? That's <poprawna data>.

I potem, jeśli obędzie się bez "przesłuchiwań" napiszesz "Thank you very much."

Mój angielski nie jest idealny, ale w supporcie na pewno cię zrozumieją :)

Opublikowano

No a ja niestety wyczytałem że trzeba mieć +16lat a ja za 11miesicecy mam 16lat....

I z tego co probuje sie zarejestrować na Battlelogu to nie działa...Wchodze odrazu z Origini klikam ikonke bf3 i........

PISZE ZE ZE HASŁO ALBO E-MAIL!!...Się wkurzyłem....

a i strona Origini nie działa znaczy zalogować sie nie moge wy też??

PRPROSTU ZAJE.....

Z tego co ja tera widze to aby sie zalogować to trzeba sie przez EA logować inaczej sie chyba nie da...TO JAK JA MAMA SIE ZALOGOWAC JAK TAM JEST +16??????

Prosze fast odp.

Opublikowano

Witam. Gdy zakładałem konto na Originie to podałem wiek poniżej 18 lat. (tak mi się zdaje ;p. Nie pamiętam..) Wpisałem klucz BFa i bez instalacji wszedłem do Battleloga i wszystko było OK. Działa. I teraz pytanie; Czy jeżelii zainstaluje BFa to to się zmieni? Będzie tak jak jest teraz czy nie będzie działać Battlelog?

Zainstaluj grę i się przekonaj, jeśli nie będziesz mógł zagrać- pisz do supportu, tak jak napisał OZUMIK.

No a ja niestety wyczytałem że trzeba mieć +16lat a ja za 11miesicecy mam 16lat....

I z tego co probuje sie zarejestrować na Battlelogu to nie działa...Wchodze odrazu z Origini klikam ikonke bf3 i........

PISZE ZE ZE HASŁO ALBO E-MAIL!!...Się wkurzyłem....

a i strona Origini nie działa znaczy zalogować sie nie moge wy też??

PRPROSTU ZAJE.....

Z tego co ja tera widze to aby sie zalogować to trzeba sie przez EA logować inaczej sie chyba nie da...TO JAK JA MAMA SIE ZALOGOWAC JAK TAM JEST +16??????

Prosze fast odp.

Pisz do supportu, @OZUMIK napisał co trzeba zrobić :)
Opublikowano

ale jak mam napisać jak logowanie jest OFF.....;(

Zapoznaj się z tym poradnikiem:

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a podacie link do supportu . ?;d Dam lajkii .

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Temat odkopany, zamykam,.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...