Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Invi na początku gry.

urbanski0ver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , proszę was o pomoc , ponieważ zawsze gdy wchodzę na Warrocka , i jestem już na roomie , to nie widzę graczy mam invi ! To trwa około 1minuty . (zależy) . Jak mogę to zlikwidować , naprawić . Dodam że internet mam w miarę dobry , dzieję się tak gdy mam internet bezprzewodowy i lokalny . Proszę o pomoc z góry dzięki

Opublikowano

Nie klikaj "GAME START"

Poniżej masz przycisk "CHECK FILES" który powinien pomóc

Jeśli ci bardzo zależy (a check files nie pomoże) to zrób reinstal

Opublikowano

Miałem tez taki problem pingi 0 potem wskakiwało(po 1 minucie) na 999 zadwoń do swojego usługopdawcy i poproś o zmianę ip na zewnętrzne(publiczne) tyle w tej sprawie i od tej pory mi pieknie działa;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W Dupie zeście byli i gówno widzieli :> To nie wina dostawcy.

UDP WR`a jest zbudowane tak że jeśli podczas gry Protokół UDP nie może nawiązać połączenia bezpośrednio z graczami, wówczas następuję tzw. Tunelowanie, jest to przesyłanie pakietów Gameplaya przez protokół TCP, czyli inaczej portokół który używa serwer(czyli to co się wykonuje w grze, oczywiście nie mówie tutaj o samej grze na pokoju), następuje to po około minucie od wejścia na pokój. Co jest tego skutkiem? Zablokowane Porty...

Rozwiązanie?

Odblokuj poniższe porty na Routerze jak i w komputerze:

tcp: 5340

tcp: 5330

udp: 5350

udp: 5351

Problem zniknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...