Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiadowca

nuta1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna zacząłem grać zwiadowcą w sfgame. I nie wiem jakie tutaj itemy są dobre. Mam na myśli zręczność i wytrzymałość. Nie wiem czy obie te cechy są równe sobie, czy jedna jest lepsza od drugiej. Dajmy na to przykład: Mam zbroję +60 zręczności, a w sklepie jest +80 wytrzymałości. I jaka będzie lepsza?

Inny przykład: zbroja z trzema głównymi cechami +60. I kiedy będę mógł kupić item z jedną cechą? Ile będzie musiał mieć? Z góry dziękuję

Opublikowano

Zbroje 3 rzeczy jak naj więcej kup coś do szczęścia jedną rzecz ale mocną a reszte zręczność :) chyba że ci sie trafi zręczności i wytrzymałość ;)

Opublikowano

ok dzieki. mam jeszcze jedno pytanie.

3 ostatnie itemy w klaserze (u każdej profesji i przedmiotach wartościowych) od jakiego lvl wystepuja u postaciach? bo z innego serwera pamietam, ze zdobyalem je na poziomach 130+.

chodzi mi o m.in. gitarę, różdżkę, mokry mop ciecia, wuwuzele i inne takie itemki. wiec pytam od jakiego lvl dropia dane itemki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...