Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob Na Pralke

kileradi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam niby moj kumpel ma sposob na pralke zrobil 10 tiems do +11 0 zjeb lecz nei chce mi powiedziec[na globalu] czy to mozliwe ze ustawienei chaosa belssa soula daje nam 100% co o tym myslicie??

Opublikowano

kiedys tak uwazano ze odpowiednie ustawienie blesa soula chaosa da 100% były rózne próby ale według mnie na chaos machine nie ma sposobu. Sma kiedys próbowałem blesa dawałem prawy górny róg soula lewy górny chaos prawy dolny item lewy dolny. ale jakos srednio to działało znacyz tak sammo sie prało jak bez jakiegos specjalnego ustawienia czasmai odnosiłem wrazenie ze na chybił trafil wychodziłylepiej t eitemy ^_^

Kiedys udawało sie korzystac z mini rollbacków ale to nie zawsze wychodziło, ale to juz chyba przeszłosć.

Opublikowano

albo ma poprostu szczescie zdaje mi sie ze nie ma sposobu bo to przeciez serwer se wybiera czy Ci wyszło czy nie a ułozenie jak dla mnie nie ma znaczenia ;d

ma helheimie czy midgardzie tez były itemy+11 a nawet +13 ito nie swiadcyzł oze ktos miał sposób na pralke.

Opublikowano
;p dzis ma mi poakzac wingi dla BK +11 na yalhali jak paoze to oznacza ze ma sposob;p

na valhalli juz lataja max ancient sety i max wingi wiec co to jest +11

2006-2010

Opublikowano

smieszy mnie taka rozmowa :))) algorytm servera jest dosc prosty ^^ teoretycznie mozna zwiekszyc szanse prania na podstawie tego algorytmu lecz nie zawsze dziala to tak jakbysmy chcieli L:)

teoria i praktyka zostala sprawdzona przypuszczalnie kombinowanie itemow w ten sposob lecz nie tylko itemow by dodac im +1 :) zostala przeprowadzona w ilosciach okolo 3000- 3500 tysiaca jeszcze na serverach k2 ( s4) <- ma sie tak samo :) proby pokazaly ze jest to dosc oplacalne rozwiazanie . Niestety dane niezostaly jeszcze upublicznione wiec i ja ich nie podam ale sposob jest to pewne w 100% nie daje on 100% szans ale znacznie zwieksza szanse podniesienia itemu :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja na 2 serwach nigdy nie spalilem paltina stafy, (exe, nie exe z L i bez), na +13 z jednakowym ulozeniem :) Itemki na 4 i na 6 kratek tez robie ulozeniem i wydaje mi sie ze lepiej wchdozi, chociaz spalilo mi sie nie raz;p

Opublikowano

mimo ze przesiadlem sie na suna, to odpowiem jaki jest moj poglad na to i doloze swoje 3grosze:). Wiec jak ktos wyzej slusznie zauwazyl jest to kwestia algorytmu. Nie serwera, bo takowy to tylko duuzy komputer, ale aplikacji po stronie serwera. ergo plikow serwerowych. Jesli ktos kiedys postawil sobie serwer mu w domu na localu, moze takie testy przeprowadzac w nieskonczonosc. I nie ma sposobu, metody czy czegokolwiek innego na pewniak w pralce. Moge sie mylic, ale ze tez jestem programista rozwiazalbym ten problem tak:

1. Zlicz laczna ilosc procentow, ktore daja procent w pralce (itemy z luckiem, jakies itemy ten luck podnoszace)

2. 100% - SumaZPunktuPierwszego (zalozmy 30%) = 70%

3. Podziel 70% / 2 czesci

4. Wybierz losowa wartosc z przedzialu 0-70 [%]

5. Jesli losowa wartosc jest wieksza-rowna 35% wtedy wykonaj "pranie" ze skutkiem pozytywnym, w przeciwnym wypadku "spal" item

que?

Opublikowano

moim zdaniem nie ma sposobu na pralke... tyle lat gralem i zawsze byly podejrzenia ze niby cos jest ^^ ale gram od poczatku psychica a potem global ;] tyle lat grania i jeszcze nic nie ma ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...