Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto ma lepsze i więcej skilli leczących?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorcery Czy Nature? bo wymyśliłem już sobie że będę z Hand Blasterami

i fajny strój ale chce też Dużo leczyć, i być w miare dobry w pvp

TO kto ma więcej leczących i lepsze dmg?

Opublikowano

ehh... ja chcę dobrze wspierać drużyne więc potrzebuje dobrego silnego skilla/ skilli. które moge w miare szybko użyć.

ale potrzebuje też żebym ja sam nie zaliczył zgona bo dróżyna padnie

czyli... Bardzo dobre i mocne skille leczące. i skille takie żebym chociaż wygrał pvp...

Opublikowano

To czy będziesz dobre leczył nie zależy tylko od skili ale od twoich punktów restoration, czym ich więcej tym więcej dajesz hp, skille u nature całkowicie spełniają swoją role, nie raz jestem sam jako healterem na alterach i rajdach expert t2 i normalnie daje rade, oczywiście jeśli troller spełnia swoją role.

Opublikowano

problem jest taki ze nie ma poradnika na polski z postaciami ktore maja skile leczace,

pomijajac ogien jest o nim poradnik i on tez ma skile leczace

ale wydaje mi sie ze najlepsza profesja bedzie natura, jest ona bardzo mocna, dystansowa, i leczaca, mysle ze jest bardzo dobra i ci w zupelnosci wystarczy, jak ja dobrze rozwiniesz to ciezko bedzie cie pokonac, bo bedziesz sie leczyc ciagle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...