Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Tap

pr0digy8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tapper to osoba.

Tapping to czynność.

Polega to na tym, że przy starcie na przykład rundy na cqc ludzie umyślnie, blokują pakiety danych między innymi za sprawą chwilowego wyłączenia modemu.

Działa to w ten sposób, że osoba taka widzi, biega, zabija normalnie pozostałych graczy. Przeciwnicy natomiast nic nie widzą, bo u reszty graczy taka osoba stoi ("na lagu") i biegnie w miejscu.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tapper to osoba.

Tapping to czynność.

Polega to na tym, że przy starcie na przykład rundy na cqc ludzie umyślnie, blokują pakiety danych między innymi za sprawą chwilowego wyłączenia modemu.

Działa to w ten sposób, że osoba taka widzi biega, zabiją normalnie pozostałych graczy. Przeciwnicy natomiast nic nie widzą, bo u reszty graczy taka osoba stoi ("na lagu") i biegnie w miejscu.

Ładnie powiedziane. W prostszych słowach oznacza to, że ktoś np. odłącza modem na 6-8 sekund i zabija innych graczy, Ci widza, że ten stoi w miejscu. Jak za długo będziesz miał wyłączony net to wywala Cię z serva WR.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

hmm.. nie wiem czy dokładnie o to mi chodziło:

Chodzi mi np o sytuację, że ktoś ściąga z aw ludzi (powiedzmy tych co lecą w heli) poczym oni piszą tapper, tap itd

Opublikowano

Gdy "tappujesz" ludzie się nie ruszają

Czy heli się nie rusza,

a więc łatwa ich zabić...

Ludzie uważają że to nie możliwe zabić ich z takiej odległości i to jeszcze w heli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...