Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Logowaniem do IW Net

Hellix552

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, używałem przez jakiś tydzień ab+wh z oldschoolhacks.de. Kolega mi go przesłał, u niego działał więc czemu nie?

Po każdym meczu zmieniałem nick. Hacków nie używałem jakoś ordynarnie, zwykle tylko to,że mi wyświetla kwadracik, gdzie jest przeciwnik. Od paru dni jednak nie może mnie połączyć z IW Net, to znaczy wchodzę do Menu Głównego na Multi i jak klikam "graj" to mi wyskakuje, że server chwilowo nieczynny, i żeby przeskanować na www.callofduty.com/mw3/status(czy jakoś tak). Tam mi pokazuje, że wszystko jest w pożądku. czy ma to jakiś związek z tymi hackami? u kolegi wszystko działa

Opublikowano

Sprawdź swój status VAC-

PPM na steam- Opcje.

/Down

autor pisząc- problem połączenia z iwnet, myślałem, że chodzi o oryginalną grę. Jeśli nie - MPCforum nie popiera piractwa, więc mu tutaj nie pomożemy

Opublikowano

xamizo jak sie nie znasz to nie mów ;)(każdy może się mylić , mod też człowiek)

po 1 alteriwnet upadł i teraz jest tylko AlterRev (alterrev.net)

po 2 z tego co mi wiadomo to altermw3 jeszcze nei dziala bo najwazniejsze jest AlterIwnet MW2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...