Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smerfowy napój.

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ave ja ;*. Poszedłem do biedronki po bugi wugi (?) taka orendżada czerwona xD. Idę i nagle moim oczom ukazał się smerfowy napój. Wyjebana w kosmoś zajebista orendżada ze smerfowych jagódek. Chwyciłem ją i kupiłem. Po wypiciu czuję się jak na grassie. Co to jest??

graphic.png

Opublikowano

smerfowy napoj? ja sie kubusiem najebalem wiec wiesz... biedronka... (codziennie wysokie ceny, codziennie was trójemy) :D

shoob.png

Opublikowano

Znowu El Pitelo ..... Nie no spoko że masz takie zawroty ale ja ci powiem idź do lekarza bo nie wolno żartować z takich napojów ... W tym napoju są same barwniki i konserwanty . Już lepiej wziął być swoją oranżadę i się w niej wykąpał .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

To jest El piloto, on słynie z pojebanych tematów...

A żeby offtopu nie było to pewnie masz alergie.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

tak tak, wysoko procentowy.

ile ma % bo nie wiem czy rodzice mi pozwola go kupic

mam 26 lat mieszkam z rodzicami i musze pytac sie mamy o pozwolenie bo jak nie to 30 batow z szlaufa na plecy ;<

Opublikowano

Pewnie fizz, najtańszy drinol stojący na półce monopolowej. A że młodzik jesteś, to po odrobinie alkoholu czułeś się jak po "grassie"...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

kurwa jego mać! nie chodzi mi o alkohol, ale orenżadę woogi boogi z biedronki. Niebieski kolor , nie drink za 3.50 na półce z monopolem -.-. Ogarnijcie się ;D

graphic.png

Opublikowano

kurwa jego mać! nie chodzi mi o alkohol, ale orenżadę woogi boogi z biedronki. Niebieski kolor , nie drink za 3.50 na półce z monopolem -.-. Ogarnijcie się ;D

Ty się ogarnij z tworzeniem takich pojebanych tematów...

25kr0nq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...