Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] mp7 kontra sztajer

Gidotron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem inzynierem i mam mp7 sila/celnosc/zasieg - high/high/very high + niezle dodatki a brat ma sztajera (to assault) medium/very high/high i bez zadnych dodatkow i z tej samej odleglosci wali w ludzi ze 2 razy wiecej niz ja. jaka bron kupic zeby wiecej walic ??? mp5 to chyba nie jest rewelacja?

b392d612.png
Opublikowano

ale z kolei dmg low ;/ a co z ak-74u ??? ma dmg best in class ale celnosc i zasieg slabe jak najman.

duze obrazenia sie zadaje z mp5 z wiekszej odleglosci??

b392d612.png
Opublikowano

ak-74 to totalne gówno, z 2 metrów bijesz duży dmg, ale nie zabijesz nim nikogo z 15-50m, Ja mam MP5 ze wszystkimi dodatkami na celność, co, że dmg jest na low jak lajtowo zabijasz sniperów na dachach, najlepsza broń dla inżyniera, celna, szybka i tania, prawie 0 odrzutu, wystarczy kupić kolbę i barrel +4 acc i możesz iść zaszaleć

Opublikowano

Ja posiadam ak-74 i sprawdza się świetnie , oczywiście mam najlepsze możliwe ulepszenia na niej :P

Przed znerfieniem pistoletów miałem mp7, bo wcześniej na daleki dystans używałem Rexa , ale teraz gram tylko bliski , mam ulepszony sprint i poprostu wbiegam w gościa :P Po znerfieniu musiałem całkowicie zmienić styl gry, ale już sie przyzwyczaiłem i jest dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...