Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blacklight retribution - zawieszanie komputera

Dudys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grą blacklight retribution. Polega on na tym, że kiedy gram to komputer się zacina i słychać taki ciągły dźwięk (brzęczenie/buczenie) i nic nie moge zrobic musze resetować kompa. Dziejię się tak po około 10 minutach gry, Przed formatką tak się robiło, po formacie jakiś czas nie i teraz znowu ;/

Proszę o odpowiedź co może być przyczyną.

Komputer:

Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz

GeForce GT 220

4GB Ram (2x 2gb)

Zasilacz: 500W Noname model: #2401 LPK12-30 2*SATA

Sys. operacyjny to Windows 7 64bit

Dodam, że inne gry chodzą normalnie m.in. Bf 3, Saints Row, Modern Warfare 3

...

Opublikowano

To problem z grą. Jeżeli grę ściągnąłeś to możliwe że coś zle się pobrało. Jeżeli oryginalna to ściągnij patchy do gry jeżeli oczywiście są.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Gra jest darmowa (free to play) więc nie ma innej możliwości niż ściągnąć a patche pobieraja sie automatycznie. Pobiore jeszcze raz gre może faktycznie coś się źle ściągneło. No nic dzięki za odpowiedź.

...

Opublikowano

Ja właśnie zasysam po formacie, grałem bardzo fajna gierka i nie miałem takich problemów. Może poza tym że pierwsze uruchomienie>logowanie>wczytanie mapy trwało strasznie długo. Ale przy następnych uruchomieniach było normalnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...