Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeróbka

Wisniowy1905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. kolega chce abym mu przerobil psp. Psp kupil w niemczech (prawdopodobnie nie pamietam dawno to mowil ) model 3004 (czy jak to sie tam zwie). I tu tkwi problem:

nie ma on kabla usb, czy da sie to wgrac przez karte pamieci? jak tak to jak?(mam kabel od mp4 podobne wejscie moze podejdzie) Nie zepsuje mu konsoli ta przerobką?.

Softy z tego tematu sie nadadzą? http://www.mpcforum.pl/topic/513455-tut-pro-b10/ .

w w/w linku pisze cos jeszcze o "Jeśli nie mamy Permanent Patcha, wgrywamy stałą przeróbkę przez CIPL_Flashera. Niestety, działa on tylko w konsolach 1G i 2G. Jeśli mamy nowszą generację, musimy włączać przeróbkę za każdym razem przez FastRecovery." nwm o co chodzi. Mogłby mi to ktos wyjasnic? (jestem zielony w tym).

PS. Prosba niezgodna chyba z regulaminem (chodzi o reklamowanie forum) dlatego prosba jest inaczej wyrazona i nie wiem czy zgodna) Patrz spoiler

mógłby mi ktos wyslac na PM jakas dobra strone z grami na psp?

Opublikowano

koledze coś tam kombinowałem z przerzuceniem kary pamięci, to zdublowały mu się gry, ale przeróbka działała. No, tylko że jeśli on nie ma karty pamięci to co z tego że przerobi jak żadnych korzyści z tego nie będzie miał?

fs_overall.png

Opublikowano

znaczy sie on chcialby gry pirackie oraz filmy ogladac glownie. Wiec jak to zrobic na karte czy podmieniac jakies pliki przez USB? i cos jeszcze czytalem ze jak sie rozladue lub zresetuje konsola to trzeba od nowa wgrywac

Opublikowano

teraz to już nie wiem o co chodzi, jak chce oglądać filmy i grać w gry to musi mieć je na karcie pamięci więc musiałbyś ew. mu ją ciągle pożyczać. jeśli wgra nie stałą przeróbkę, to za każdym razem po zresetowaniu psp znowu będziesz musiał mu dawać kartę pamięci aby ją wgrał od nowa. nie lepiej wydać te 40-50zł i nie mieć problemów?

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...