Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakikolwiek Serwer:(

darknesssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sa jakies takie serwery co sie je tylko podkleja malo zajmuja wiec mam longju2 czy t omoze byc taki? prosze o jaki kolwiek link do serweraco malo zajmuje i zebym mogl zagrac i tylk o1 chce zeby ku byly u npc lub instrukcje prosze o pomoc:(((

Opublikowano

tak wlasnie launchera ale jest taki problem co czytam temat to kazdy nie dziala itd a ja chce DZIALAJACY i ze da sie zalozyc konto jakis serwer i chce zeby na nim byly ku u npc lub instrukcje wiec poda mi ktos taki serwer?

Opublikowano

A moze Ty pobierasz spolszczenia? Jak wrzucisz ten plik co go pobierasz i prubujesz wlaczyc metina to ci Ci wyskakuje ?? Normalnie sie metina wlacza i jest blad podczas laczenia z serwerem ? Czy cos tam z LoadLocaleError ?

Opublikowano

A moze Ty pobierasz spolszczenia? Jak wrzucisz ten plik co go pobierasz i prubujesz wlaczyc metina to ci Ci wyskakuje ?? Normalnie sie metina wlacza i jest blad podczas laczenia z serwerem ? Czy cos tam z LoadLocaleError ?

Po za tematem to podajcie mi kordy na zle drzewa w red lesie.

Opublikowano

Ehh poprostu prosze zeby ktos mi zrobil konto na jakimkolwiek chinskim metinie dzialajacym bo ja nie mgoe znaczku przepisac a explorer 7,0 nie chce sie zainstalowac;/ narazie nie sciaglem nic bo nie mam pojecia o co chodzi gralem tylko na newlongju2 i tyle a chce pograc na innym;x wiec zrobi mi ktos konto?;/ bo juz 4h sie mecze zeby sobie zagarc;/

Opublikowano

Nie jestem pewiem czy ten serwer dziala ale tutaj nawet Ci obrazek nie jest potrzebny hxxp://61.160.247.31/Longjuytgamelogin1.rar

hxxp://www.metin35.com/server1/reg/reg.html

xx=tt

Opublikowano

Człowieku , myślisz ze nikt Ci nie pomógł ? Jeżeli tak to ja nie wiem co Ty masz z polskiego i z czytania ze zrozumieniem , bo w tym temacie masz wszystko jak na tacy podane zeby zrobic konto .

Opublikowano

polecam zagrac na

Tianyummt2

http://www.przeklej.pl/plik/tianyunmt2-chn...xe-0003nr9ru96u

wklejasz plik do chinskiego metka i odpalasz

klikasz 4 opcje od gory i wpsujesz

1.login

2.haslo

3.powtorz haslo

4.imie po chinsku (6 znakow po chinsku skopiuj i wklej)

5.haslo usowania postaci (7 znakow)

6. email

i jak chesz grac to wlaczasz i 1 opcje

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano
a jakis link bez kelogera?

jezeli link ktory ci dalem ma keyloggera to sory ja go wyszukalem na szybko w jakims temacie na forum (to nie moj upload)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...